hronika.info
Богдан Яременко
Все статьи автора
Мнения

Про угорські паспорти на Закарпатті

Щось робити потрібно, але що.

Цікаво, а коли громадянство України надавали Саакашвілі чи там Наталії Яресько шампанське і гімн були? Чи заощадили? Ну, може хоч трояндочку чи пакет з шоколадними цукерками від національного виробника?

Ні, я розумію, що більш відповідною відео з церемонії прийому в угорське громадянство в угорському консульстві в Берегово є практика роздачі українських паспортів в молдовському Придністров\’ї. Був такий гріх. Що вже там.

Я, не дай Бог, не захищаю Угорщину. Років за два до нинішнього українсько-угорського роздраю я навіть публічно якось зауважив, що заява керівника розвідки Угорщини в їхньому парламенті про те, що на території України Угорщина буде робити, що вважатиме за потрібне незалежно від думки української влади, свідчить лише про одне — він не боїться втратити кількох своїх співробітників.

Щось робити, звісно, потрібно. Але що?

Після можливого вислання з України угорського консула в консульстві в Берегово станеться лише дві зміни: приїде новий консул і ніхто ніколи більше не зможе увійти на територію цієї дипустанови з прихованою камерою. Ну, ще до шампанського подаватимуть канапки. Але це неточно.

А паспорти видаватимуть далі. І якщо раптом це навіть припинять робити на території України, то абсолютно точно продовжуватимуть в Угорщині. Готовий об заклад битися, що бажаючих отримати угорське громадянство на Закарпатті від того менше не стане.

І оце «більше України» окрім «менше угорських паспортів» ще щось значить?

В чому стратегія? Чи залишимось на рівні тактики — переговори, зустрічі, візити і твіттер-образи та публічні депортації?

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU