hronika.info
Дмитро Снєгирьов
Все статьи автора
Мнения

Вибори на окупованих територіях засудили всі країни без винятку

Зокрема США та Німеччина.

Якщо український парламент продовжить дію закону про «Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей», то, відповідно, проведення виборів в ОРДЛО буде анульовано.

Росія наразі відпрацьовує механізм скасування цих виборів.

Але зробивши заяву про можливість їх проведення, Росія прекрасно розуміє, що треба буде роз\’яснити момент їх скасування. Власне, цим і пояснюються останні події в Донецьку. Маю на увазі підрив на з\’їзді так званої компартії «ДНР», вибух на ринку в Торезі, проведення так званої антитерористичної операції в Новоазовську, викрадення дружини Губарєва. Таким чином Росія і так звані самопроголошені республіки створюють відповідну атмосферу, щоб заявити наступне: проведення виборів не на часі у зв’язку з підвищеним терористичним рівнем. Відповідно, буде прийняте рішення про продовження повноважень Пушиліна та Пасічника у якості тимчасово виконуючих обов’язків голів «ДНР» та «ЛНР».

Проведення виборів на окупованих територіях вже засудили всі країни без винятку, зокрема США та фактично сателіт Російської Федерації – Німеччина.

Німеччина вже встигла дати заяву, що проведення виборів є незаконним, і ніхто з країн Заходу не визнає ні їх результатів, ні так званих самопроголошених голів. Відповідно, будуть здійснено кроки щодо економічного та політичного тиску на уряд Росії з метою нівелювання загроз у зв\’язку з порушенням Мінських домовленостей.

Отож всі події свідчать про те, що Пушилін та Пасічник автоматично без проведення виборів продовжать свої повноваження.

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU