hronika.info
Дмитро Снєгирьов
Все статьи автора
Мнения

РФ потрібно зробити Україну «державою-терористом»

Щоб вийти з формату Мінську.

На 11 листопада в Луганську співробітники «Міністерства державної безпеки ЛНР» готують серію вибухів під час проведення так званих псевдо виборів ватажка «ЛНР». Теракти планують провести за допомогою вибухівки, яку закладуть у кількох місцях масового скупчення людей.

Метою провокації є максимальне ураження і велика кількість жертв серед цивільного населення.

Наразі на окупованій території Луганської області проводяться заходи з примусового залучення населення до участі у святкових заходах, які плануються провести на Театральній площі окупованого Луганська. У вечірньому концерті який має розпочатися о 18.00 запланована участь російських рок-груп «Грудень» і «Смислові галюцинації».

Звертає на себе увагу той факт, що напередодні проведення псевдо виборів між «міністерствами державної безпеки» квазі республік був підписаний меморандум про взаємодію на випадок надзвичайних ситуацій, а саме: терактів в «столицях» обох «республік».

Примітно, що, у жовтні прес-служба «міністерства державної безпеки ЛНР» оприлюднила інформацію про затримання на території «республіки» «члена грузинської організованої злочинної групи, яка займалася легалізацією бойовиків терористичних організацій з країн Близького Сходу на Україну з метою їх подальшого перекидання в країни ЄС і Російську Федерацію».

За інформацією місцевих джерел аналітичного відділу ГІ «Права Справа», за розпорядженням в.о. «начальника управління народної міліції ЛНР» Філіпоненко виділені додаткові підрозділи бойовиків для забезпечення правопорядку в місцях масового скупчення людей і біля виборчих дільниць.

Варто зазначити, що з 8 листопада співробітники так званих «силових структур» самопроголошеної «ЛНР» переведені на посилений режим несення служби.

У разі проведення диверсійних актів у Луганську вся відповідальність ляже на співробітників «МДБ ЛНР».

Політичному керівництву РФ вкрай потрібно зробити Україну державою-терористом, щоб вийти з формату Мінську і відтак позбутися економічних санкцій.

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU