hronika.info
Виктор Уколов
Все статьи автора
Мнения

Потрібно припинити піар на крові

Щодо різкої заяви Садового.

Минулий тиждень закінчився оприлюдненням розмови, у якій віддзеркалилась червива сутність частини української опозиції. Незважаючи на те, що Андрій Садовий оперативно визнав свій голос та приніс вибачення, сподіваючись обмежити репутаційні втрати.

Однак це не зняло питання непослідовності заяв Андрія Садового та його однопартійців. На мій погляд, вони відверто використали смерть громадської активістки, яка настільки їх дратувала за життя, у своїх політичних цілях.

Саме опозиція викликала генерального прокурора до Верховної Ради для звіту в розслідуванні, добре розуміючи, що слідство веде національна поліція та СБУ, а прокуратура лише наглядає за дотриманням закону.

Саме Андрій Садовий вимагав відставки Юрія Луценка та реагування Президента.

Як тоді розуміти слова з телефонної розмови, яку визнав Андрій Садовий:

«Зараз є істєрія по цій Гандзюк. З Херсона…

Щоб ти розумів – це є стєрва. Вона лідер корупції в міській раді. Вона, власне біля мера права рука. Це її ідея, щоб всі депутати очолювали комунальні підприємства. Тобто 18 депутатів очолюють комунальні підприємства. Вона дотична до розвалу Самопомочі, пропонувала, власне, депутатам, вони їх перекупляли. Вона є лідером відкатів по місту, тобто через неї все йде.

Я був у Херсоні, говорив з громадськістю, з підприємцями – вони просто в шоці. Вони просто в шоці, як з неї зараз ліплять героя. Це людина, яка має бути в ув\’язненні. Чуєш мене?»

Я думаю, що це справжнє лицемірство і подвійне дно. Й на цьому дні українським політикам абсолютно все-одно померла людина, чи вона жива. На догоду політичній доцільності, мов ідолу Молоху, вони можуть піти на найлицемірніші, найганебніші кроки.

Звісно, я не думаю, що Андрій Садовий є замовником убивства Катерини Гандзюк, але раз він визнав настільки різкі слова про неї – значить може допомогти розслідуванню, розказавши ТСК про тих підприємців на яких він посилається. Не виключено це значно більше допоможе слідству ніж його політичні заяви.

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU