hronika.info
Виктор Уколов
Все статьи автора
Мнения

Чи прокоментує Тимошенко слова про Кремль

Це вже не перший випадок.

У суботу 17 листопада головний редактор радіостанції «Эхо Москвы» Олексій Венедиктов заявив, що Кремль буде підтримувати Юлію Тимошенко:

«Путин сказал, что с нынешней властью в Украине мы не продвинемся никуда. С учетом президентской кампании явный знак того, что Кремль будет поддерживать Юлию Тимошенко на президентских выборах».

Крім того Венедиктов вважає, що внесення Тимошенко до санкційного списку допомагає її шансам бути обраною:

«Это помогает сильно. Вы все считаете, что они дуболомы, а они урфин-джюсы (герой сказочного цикла о Изумрудном городе Урфин Джюс с помощью волшебного порошка создал армию деревянных солдат-дуболомов и захватил власть), а не дуболомы. Они порошком ее посыпают».

Це вже не перший випадок, коли в Росії відверто розповідають кого підтримають на виборах в Україні. Кілька тижнів тому Андрій Колесніков, експерт московського центру Карнегі на цій само радіостанції щиро розповів, що Порошенко реально дратує Москву:

А. Колесников― «Кремлю, в общем, толком больше рассчитывать не на что. Хотя мне кажется, что здесь в большей степени у Кремля негативная программа, чем позитивная. Чтобы этот Порошенко уже отсох и отвалился. Вот он страшно раздражает».

А. Соломин― «То есть с ним никаких дел Кремль иметь не хочет.»

А. Колесников― «С ним никаких дел Кремль иметь не хочет»

Зрештою, висновок експерта підтвердився після безпрецедентної за нахабством заяви Володимира Путіна, який повідомив, що очікує зміну влади в Україні.

Чи прокоментує цей потік російської підтримки Юлія Тимошенко – я маю сумнів.

Впевнений, у її штабі знову зроблять вигляд, що це все напади на їхнього лідера і ганебний чорний піар. Попри те, що висновки про підтримку Тимошенко Кремлем звучать від головного редактора російської радіостанції та відомого експерта-політолога з Москви.

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU