hronika.info
Владимир Цыбулько
Все статьи автора
Мнения

Логіка поведінки політсил стає зрозумілішою

Вибори не за горами.

Чим ближче до виборів, тим зрозумілішою стає логіка поведінки політсил і їх лідерів! Ляшко завжди робив ставку на глибоку переробку української сировини, і боротьба його фракції проти бездумного вивезення металобрухту, аби не позбавляти роботи українських металургів і справді стала певною віхою як для металургів, так і для самих радикалів!

Ліс-кругляк — схожа історія! Дивно взагалі, як до цих тем не доходять руки у фракцій коаліції — для НФ же стиль , схожий на стиль РПЛ не такий вже й неприйнятний! Тут дуже важливо для РПЛ і Ляшка особисто було не дати себе втягнути в підкилимні парламентські ігри, і втратити зв’язок з виборцем, що й сталося з НФ. Але про стиль — чи може так діяти наприклад Роман Безсмертний, чи Анатолій Гриценко?

Безметрний — ні, бо політсила, що візьме його на прапор ще не визначена, але в Гриценка попри рейтинг, також людського ресурсу обмаль! А от радикали, через консолідовану і цілеспрямовану дію відхоплюють потенційні електоральні плацдарми, і відхоплюють найперш у Тимошенко! Бо в РПЛ менше гламуру, і більше дії!

Та ж Тимошенко в своєму бульдозерному форматі — так свого часу регіонали заполоняли площі всілякою технікою, а технологи Тимошенко заполоняють всілякими фірмовими наметиками, а мали б говорити з людьми а не городити намети, тож Ляшко — будучи метким і винахідливим , захопивши кілька козирних тем — зможе вихоплювати свого виборця дещо раніше ніж він купиться на солодкий голосочок газової каралєвни.

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU