hronika.info
Сергей Лещенко
Все статьи автора
Мнения

«Рулетка» Медведчука у Печерському суді

Це йому вдалося.

Більше року триває судовий процес за позовом одіозного кума Путіна Віктора Медведчука до мене про захист честі та ділової репутації.

Медведчуку не сподобалося, що я назвав його «партнером» Петра Порошенка і тому він вирішив судитися.

Нагадаю, що саме Порошенко вихваляв Медведчука як ефективного переговорника з країною агресором, саме за часів Порошенка Медведчук виліз із політичного небуття, отримав контроль над цілим рядом медіа, а зараз по суті став керівником Опоблоку. Його бізнес процвітає, він єдиний літає в Росію прямим авіасполученням, а у його друга заправні станції Glusco ростуть як гриби – так само. як росте ціна на пальне.

Однак, судитися чесно пан Медведчук не вміє, тому вдався до абсолютно маніпулятивних спекуляцій і самостійно вибрав потрібного йому суддю Олексія Соколова.

Медведчук захотів судитися в Печерському суді, хоча ні я, ні другий відповідач по справі «24 канал» жодного дня не були зареєстровані, не проживали та не орендували приміщень у Печерському районі.

Але Медведчуку треба було судитися саме там – і він подав десяток позовів один за одним, поки справа не потрапила до Соколова.

У 2017 році суддю Соколова Петро Порошенко призначив здійснювати правосуддя довічно.

Медведчук вже виграв у «рулетку» у справі проти народного депутата Володимира Арьєва. З другої спроби позов Медведчука потрапив на потрібного суддю Соколова і свою справу кум Путіна прогнозовано легко виграв!

Згідно з декларацією родинних зв\’язків судді за 2013-2017 роки в Апеляційному суді Києва (тепер Київський апеляційний суд) працює колишня дружина Олексія Соколова – Соколова Вікторія В\’ячеславівна.

Рівень впливу можна оцінити по тому, що рішення Соколова на рівні Апеляційного суду залишаються в силі.

Після того, як мені стало відомо про «рулетки» Медведчука я заявив відвід судді Соколову, однак останній відмовився «відвестися» від сумнівної справи, адже має продовжити тріумф Медведчука під час виборчої кампанії.

Мої аргументи, які дають підстави вважити про сумніви в неупередженості судді Соколова;

1) Медведчук подав десяток позовів і відкликав їх після визначення складу суду поки не потрапив на суддю Соколова.

2) справа не підсудна Печерському суду. Суддя взагалі не встановив місце реєстрації відповідача.

3) суддя Соколов (без винесення письмової ухвали) відмовив передавати справу за підсудністю.

4) суддя Соколов (без винесення письмової ухвали) відмовив слухати справу в загальному проваджені.

5) суддя Соколов визнав справу малозначимою (при тому, що позивачем є політик Медведчук, а відповідачами – нардеп і телерадіокомпанія!) та перейшов у спрощене письмове провадження, про що не повідомив учасників справи.

6) суддя Соколов двічі в цьому році виносив рішення на користь Медведчука. Задовольнив позов проти Арь\’єва та зобов\’язав Нацполіцію відкрити кримінальне провадження проти журналіста програми «Схеми» Радіо Свобода Михайла Ткача, який знімав його прибуття з Москви.

Також суддя Соколов (без винесення письмової ухвали) заборонив знімати представника Медведчука.

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU