hronika.info
Виктор Таран
Все статьи автора
Мнения

Що робити, коли вводиться воєнний стан

Жартлива інструкція.

1. Негайно розпочинай кіпіш, дзвони всім родичам, знайомим і верещи в слухавку “П***ЄЄЄЦ, ВСЬОМУ П***ЄЄЄЄЦ!!!!”. Кажи шоб вони це поширювали в геометричній прогресії

2. Пиши во всі соціальні мережі побільше постів, шо всьо пропало, п***єц і ми всі помремо, хунта і все таке. Пости сопровождай картінкамі Вєлікой Дєпресії США 30-років.

3. Діставай великі чумайдани, мішки і торби, бери всіх своїх домашніх включаючи котів, біжи в АТБ і скуповуй гречку, борошно, свічки і сірники, бо п***єц скоро. Пи**и тих, хто лізе поперед черги, бо він забере все і тобі не вистачить.

4. Знімай всі гроші з карток, картки блокуй, видаляй на**й акаунти з платіжних систем, кажи всім шо так і треба робити, бо п***єц. Гроші ховай в труси — так і ходи завжди.

5. Не забувай: ВСЬОМУ П***ЄЦ!

6. Купи рибальську лєску і кручок, бо скоро п***єц і їжи не буде, доведеться рибалити. Навчись готувати жаб і хробаків. Приручи всіх місцевих собак — пригодяцця під час голоду.

7. Припиняй платити за світло, газ та іншу комуналку, бо скоро все одно п***єц. За інтернет плати, щоб була можливість писати в Фейсбук пости про те, що скоро п***єц. За мобільний зв\’язок теж плати, шоб координувати набігі на АТБ можна було.

8. Забарикадуйся вдома, а краще в підвалі, бо п***єц. Виходь тільки вранці і то бігай пєрєбєжкамі під балконами, шоб тебе не помітили.

9. Не пускай дітей в школу і садік, розбери машину на запчастини, бо п***єц і хунта її в армію забере. Викинь закордонний паспорт, бо нікуди не випустять. Квитки на потяг і автобус не купляй, бо з міста не випустять, купляй тільки на трамвай.

10. І головне: побільше волай П***ЄЄЄЦ! Чим більше і голосніше будеш волати, тим краще.

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU