hronika.info
Ян Валетов
Все статьи автора
Мнения

Стражденним по Росії треба купувати квиток

В країну, за якою тужать.

При існуючому в Росії режимі я не бачу резону з\’ясовувати, хто там кому кум або брат. Якщо людина підтримує Путіна і політику ескалації, вона ворог мені, моїй родині, моїй країні. Якщо людина сповідує проросійські погляди в той момент, коли у її країни віджали території і її армія веде війну з сепаратистами, яких озброїла і підтримує Росія, то це ворог. До чого призводить легковажність ми вже бачили.

Чесно кажучи, я не розумію тих, хто капає отрутою на кухнях. На місці нашої держави я б купував таким стражденним по Росії квиток і сприяв обміну квартири на ДНР, ЛНР чи в будь-яке місто РФ, по можливості.

При всій своїй прихильності до свободи слова, я впевнений в тому, що давати право на агітацію ворогові в момент практично відкритого збройного конфлікту, неприйнятно. Щойно плач по «русскому миру» виходить за межі кухонь, його треба припиняти. Не терором, а купівлею квитка в країну, за якою тужать. Ця проблема існує. Її все одно треба вирішувати. І вирішувати силовим шляхом неефективно. Насильство породжує опір.

Джерело

Рекомендуем прочитать

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU

Добыча полезных ископаемых на морском дне является экономической необходимостью или опасностью?

OSHU

Критерии выбора мужской куртки: от фасона до утеплителя

OSHU