hronika.info
Павел Нусс
Все статьи автора
Мнения

Звернення до СБУ

Вимагаю перевірити можливість державної зради з боку Тимошенко.

Звертаюсь до Служба безпеки України та Генеральна Прокуратура України з вимогою перевірити та розслідувати можливість державної зради з боку громадянки Тимошенко Ю. В.

Анексія української Автономної Республіки Крим Росією — є наслідком «Харківських угод» Януковича, а до того — газового контракту Тимошенко з Путіним.

Саме ці два … політика, вибачте на слові, займаючи високі державні посади,
своїми рішеннями у перспективі дозволили Росії та Путіну недозволеного, по відношенню до України.

Погоджуюсь з тим, що анексія АРК була спланована заздалегідь, на початку 90х років, що і передбачає політика РФ.

Але зараз мова йде про внутрішній фактор, бо для реалізації плану інтервенції терористичних військ (мо рф) та анексії АРК Путіну потрібні були гарантії неопору, що б однозначно спровокувало жорстке протистояння між країнами Євроантлантичного партнерства та Московію в разі української військової реакції на дії путіна в АРК.

Розуміючи це, Путін заздалегідь застрахував себе та Росію фінансово та політично вмотивованимм угодами з Тимошенко у 2009, а потім і Януковичем, які гарантували йому «повзучу» відмову України від прав на збройний виступ за АРК (у перспективі).

Саме тому Тимошенко, на моє переконання, на засіданні РНБО на початку 2014 року робила все можливе, щоб не чинити опір агресору. Стенограма, як доказ, є у відкритому доступі.

Тому. Звертаюсь до Служби Безпеки України та Генеральної Прокуратури з проханням, ні, вимогою перевірити та розслідувати справу можливості державної зради з боку громадянки Тимошенко Ю. В., опублікувати та надати суспільству супророджуючи\\додаткові документи кабального та руйнівного українську державність газового контракту Тимошенко-Путіна від 2009 року, які можуть свідчити про державну зраду Тимошенко.

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU