hronika.info
Виктор Уколов
Все статьи автора
Мнения

Батьківщина готується програти ці вибори

Інакше пояснити чорний піар важко.

Інакше важко пояснити чорнопіарну технологію вкидування бездоказової інформації про нібито підготовку масового підкупу виборців з боку БПП. Я думаю, що сьогоднішня заява Івана Крулька – лише верхівка хвилі нічим не підтвердженої брехні, що вже кілька днів переповнює інтернет ЗМІ та фейсбук.

На мій погляд, у Тимошенко почали готувати грунт для можливих штучних протестів на випадок програшу виборчої кампанії. Для цього створюється міф про підготовку масового підкупу виборців.

Чи варто говорити, що подібні заяви не мають нічого спільного із реальністю?

Навіть з точки зору логіки у таку неймовірну брехню повірити важко, адже на минулих виборах за Порошенка проголосували майже 10 млн виборців. Щоб підкупити таку величезну масу людей знадобилося б набагато більше коштів, ніж витрачається для всієї виборчої кампанії. Не кажучи вже про те, що мільярдів гривень готівки в Україні фізично просто не можливо дістати і роздавати – такі суми існують лише у безготівкових розрахунках.

Поширення подібних вигаданих інформацій останнім часом може свідчити, що проти влади почали працювати «чорні піарники» від опозиції. Це огидне і сумне явище, яке може зовсім витіснити пристойну політичну полеміку між опонентами.

Як спеціаліст у галузі політтехнологій закликаю усі штаби кандидатів у Президенти відмовитись від цієї ганебної практики. Нам треба, ми вміємо і ми зможемо аргументовано дискутувати без жодного вигаданого чорного піару.

Зекономте кошти, кандидати, повірте – брехня про опонентів все-одно не працює і нікому нічого не додає.

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU