hronika.info
Виктор Уколов
Все статьи автора
Мнения

Мінкульт Росії та фінансування Зеленського

Скандал шокував українську громадськість.

Мовою оригіналу цитую російську радіостанцію «Говорит Москва» 94,8FM:

«Заместитель председателя общественного совета Министерства культуры РФ Павел Пожигайло заявил в интервью радиостанции «Говорит Москва», что не видит причин отказывать в финансировании фильмов компаний, связанных с Владимиром Зеленским.»

Виявляється російський чиновник подивився ролик Зеленського про похорон Порошенко і пропонує дати Зеленському не лише фінансування, але навіть орден в Росії. (дивіться скріншот в кінці блогу).

Скандал, який виник після розслідування програми «Схеми» буквально шокував українську громадськість. Як виявили журналісти, Володимир Зеленський причетний до компанії, яка продюсувала і отримує кошти за прокат фільмів в Росії. А цей коментар чиновника Мінкульту РФ підтверджує, що ця компанія хоче брати кошти з державного бюджету Росії.

Враховуючи, що Мінкульт РФ, як правило, фінансує пропагандистські фільми, де зневажливо висміюють українців, у мене питання, як можна після цього балотуватися у Президенти України?

Загалом питань більше, ніж відповідей, бо я не розумію як можна взагалі підтримувати свій бізнес у Росії під час війни і одночасно критикувати Петра Порошенка, який пішов на багатомільйонні збитки, закривши фабрику у Липецьку?

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU