hronika.info
Евгений Магда
Все статьи автора
Мнения

Кандидатське середовище: інтереси та паузи

України конче необхідний привабливий імідж.

День Соборності, 100-річчя якої Україна відзначила 22 січня, став хорошим приводом осмислити значення єдності для нашої держави. На жаль, українські політики не зуміли взяти паузу у виборчих перегонах, аби максимально консолідовано відсвяткувати цей ювілей. Так, їх право використовувати День Соборності у власних політичних інтересах, проте для держави, яка переживає непрості часи, єдність керманичів є важливим та визначальним моментом.

Недарма російський співак Андрій Макаревич закликає: «Давайте делать паузы в словах». Впевнений, що навіть найбільш правильні меседжі, спрямовані на цільову аудиторію кожного кандидата, можна було б на день зупинити. Але не промовчати, а заявити про спільні інтереси в унісон, у такий спосіб продемонструвавши прагнення проводити відповідальні та максимально адекватні настроям мільйонів громадян «великі перегони».

Не можна допустити, щоб у вирі звинувачень та обіцянок, який здіймуть заяви претендентів на президентську булаву, загубилися національні інтереси України. Вони виглядають наразі очевидними: відновлення територіальної цілісності нашої держави та усвідомлення того, що вона розвивається у конкурентному світі.

Для привернення уваги до України їй конче необхідний привабливий та сучасний імідж. Деолігархізація як процес шляхом нарощування потенціалу та можливостей малого та середнього бізнесу. Проведення виборів президента та парламенту, які забезпечать рух країни вперед, а не відкинуть її назад.

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU