hronika.info
Виктор Уколов
Все статьи автора
Мнения

Про драматичне падіння Тимошенко

Витрати не підвищили рейтинг.

За аналізом проведеним «Чесно», де вивчали фінансову звітність «Батьківщини», на рекламу Юлії Тимошенко та її пропозицій за півроку було офіційно витрачено понад 155 000 000 грн! І це не враховуючи можливих тіньових готівкових витрат.

Фантастичне марнотратство, з огляду на те, що Юлія Володимирівна втратила лідерство і опустилася навіть не на друге – вже на третє місце у рейтингу кандидатів.

Зокрема Всеукраїнське телефонне опитування, яке свого часу першим передбачило вихід в лідери Володимира Зеленського, цього разу прихильників Тимошенко може просто збивати з ніг.

За його даними Юлія Володимирівна вибула з першого ешелону і з підтримкою лише 13,5% впевнено наближається до групи кандидатів, яку очолює Юрій Бойко.

Наразі єдиний рейтинг, де Тимошенко продовжує зберігати впевнене лідерство – рейтинг політиків з найбільшою кількістю неправдивих заяв та обіцянок, який вже другий рік публікує журнал НВ.

Зрештою, якщо пригадати, що Ігор Коломойський підтримує не лише Зеленського, але й схвально відгукувався про Тимошенко, в їхній олігархічній тусовці нічого не змінилося – просто сталася рокіровка.

Патріотичним виборцям, які все більше підтримують діючого Президента, доводиться миритись із думкою, що в другому турі обирати доведеться між Володимиром Зеленським, що нині має 29,1% та Петром Порошенком – 20,3% (дані від тих, хто визначився).

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU