hronika.info
Дмитро Снєгирьов
Все статьи автора
Мнения

Україна може відновити ядерний потенціал

За півтора року.

Після виходу Росії із ядерного договору, Україна може заявити про відновлення власного ядерного статусу. Адже, враховуючи нинішні технології, нашій державі для цього знадобиться лише півтора року.

Після вступу в НАТО в Польщі відбувалось постійне зростання ВВП. Тож Альянс дав можливості польській економіці – з’явились нові ринки та робочі місця.

Окрім захисту власної територіальної цілісності, НАТО дає можливість євроінтеграційних процесів в широкому розумінні цього слова. Найперше – економічні зв’язки з країнами блоку. Це замовлення на українські підприємства та переоснащення нашої армії, адже замовлення йтимуть на українську «оборонку».

Водночас, якщо Росія розв’язала проти нас гібридну війну, НАТО має відповідати у такий самий спосіб.

Якщо курс НАТО буде гібридним до Росії, існуватиме жорстка позиція США щодо вступу України в НАТО та американські колеги зможуть переконати наших європейських, то у нас будуть прекрасні перспективи.

Окрім того, на погрози Росії Україна може відповідати своїми «лякалками». Адже вихід РФ з договору про ядерну зброю дає нашій державі усі підстави заявити про відновлення ядерного статусу.

На кожну «лякалку» є аналогічна. Тому слід врахувати наші технології – як би там не було, та «Сатана» – це розробка «Південьмашу». Нам достатньо півтора року, щоб відновити свій ядерний потенціал.

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU