hronika.info
Виктор Уколов
Все статьи автора
Мнения

Противники НАТО об\’єднуються

До чого це може призвести.

Сергій Тарута – противник вступу до НАТО, адже в своїй передвиборчій програмі він пропонує Україні позаблоковий статус. В день об\’єднання з ним Тимошенко заявила, що їхні програми співпадають – значить треба зробити висновок, що Тимошенко проти НАТО також.

Тепер зрозуміло, чому Тимошенко викинула згадку про інтеграцію в НАТО зі своєї офіційної програми, коли реєструвала її в ЦВК. На мою думку це був свідомий і добре продуманий крок. Об\’єднання з Тарутою доводить, що вона справді проти вступу України в НАТО і тепер маски скинуто.

Інша річ, що Сергій Тарута – класичний олігарх. Я би сказав Тарута навіть спробував себе у ролі організатора своєрідної олігархічної профспілки, картелю чи сходняка. У серпні 2015 року в отелі Хаят він провів збори олігархів країни, де були присутні Рінат Ахметов, Віктор Пінчук, Василь Хмельницький. І хоч тоді ніякої домовленості не досягли, у випадку обрання Тимошенко олігархи можуть спробувати узгоджувати свої дії знову, за участі не лише Сергія Тарути, але й Ігоря Коломойського.

Того самого Коломойського, якого настільки тепло вітала з днем народження Юлія Тимошенко.

Та сама Тимошенко, яка в своїй передвиборчій програмі обіцяє, що «кланово-олігархічну систему буде ліквідовано».

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU