hronika.info
Дмитро Снєгирьов
Все статьи автора
Мнения

Хто загрожує луганському губернаторові?

2 листопада Георгій Тука заявив, що наразився на небезпеку замаху в будівлі адміністрації.

Під час відкриття пішого переходу в с. Станиця Луганська голова Луганської військово-цивільної адміністрації Георгій Тукa вразив присутніх своєю посиленою охороною. Люди, які намагалися потрапити на прийом до очільника адміністрації, повідомляють, що біля його кабінету тепер також вартують озброєні автоматами люди в балаклавах. При попередньому голові ЛОВЦА Геннадії Москалі, навіть в дні, коли проходили активні бойові дії, такого почту біля кабінету губернатора не було.

Додам, що у вересні волонтер Олексій Ліпіріді повідомив у соцмережах, що губернатор Луганщини отримав у подарунок броньований джип-«кубик» Mercedes G-class.

2 листопада Георгій Тука заявив, що наразився на небезпеку замаху в будівлі адміністрації. Про це повідомляє «Преса України».

За словами Туки,до нього в кабінет намагався прорватися неадекватний чоловік.

«Вчора пізно увечері, коли я був в Свaтoве, в приймальню зайшов громадянин Ф. Представившись депутатом однієї з обласних рад, цей депутат розповів, що прибув підтримати один з батальйонів. Весь час намагався пройти в кабінет, з\’ясувати де я«, — розповів Тукa.

За його словами, відвідувач почав нeкoppeктнo поводитися з його помічницею. На підмогу їй прийшов один із співробітників адміністрації, який випадково пізно покидав робоче місце. Пізніше в місцевому МВС Туці повідомили про інцидент зі стріляниною в Лисичанську, в результаті якої чоловік отримав поранення в голову і був госпіталізований.

«У справі фігурує автомат «Кaлaшникoвa», з якого і були зроблені постріли. Другим учасником , як виявилось, був той самий громадянин Ф., який напередодні скандалив в приймальні», — розповів Тукa.

» Це, за його словами, пояснює, навіщо йому потрібна така кількість охорони під час перебування на відповідальному державному посту», — пише ЗМІ.

Цей пасаж від пана Туки нагадує класичну репліку з фільму «Діамантова рука»: «Бідолаха… Хлопці, на його місці мав бути я»

А тепер – офіційна інформація МВС, що саме відбулося у Лисичанську 31.10.2015.

В цей день о 09-10 до МВС надійшло повідомлення про те, що поблизу кафе «Застава» по вул. Красній, м. Лисичанська чутно постріли.

«На місці події було затримано Фєдика П.Д., 1963 р.н., не працюючого, депутата Тернопільської обласної ради, який тримав в руках автомат «АК-74», а на землі виявлено з вогнепальним пораненням голови, Гапеєнка М.В., 1976 р.н., не працюючого, зареєстрованого: вул. Архангельська, м. Краматорськ Донецької області, тимчасово мешкав у батьків у м. Лисичанськ.

Постраждалого було госпіталізовано до Лисичанської міської лікарні ім. Тітова з д/з: проникаюче вогнепальне поранення голови, мозкова кома 2-го ступеню. Там він о 14-00 помер.

З пояснення Федика П.Д. встановлено, що він, побачивши під курткою потерпілого предмет схожий на зброю, запідозрив Гапеєнка М.В. у причетності до НЗФ та вирішив його самостійно затримати. Коли він намагався вирвати з рук Гапеєнка М.В. автомат, сталося декілька пострілів, один з яких влучив у голову Гапеєнка«, — повідомили правоохоронці.

Додам, що пан Федик, депутат Тернопільської облради, прибув до Сєверодонецька,на прийом до п. Туки, з наміром перевірити побутові умови, в яких на Луганщині перебуває добровольчий батальйон «Тернопіль». Нагадаю, що сам Тука 26 жовтня був обурений умовами, в яких живуть українські військові.

«Заїхав в розташування батальйону «Тернопіль» в Лисичанську… Що вам сказати? Я обіцяв не матюкатися… Грибок. Холод. Сирість. Цвіль на стінах. І все це — у мирному Лисичанську. У світлому Лисичанську. У теплому Лисичанську. Гидота все це! Гидота, коли ті, хто дав нам можливість ЖИТИ, хто забезпечив нас теплом і світлом, змушені тулитися в таких умовах!», – написав Тука на своїй сторінці в Фейсбуці. При цьому він не уточнив, як буде покарано винних і коли ситуацію буде виправлено.

Напевно,саме тому, пане Тука, і хотів з Вами зустрітися пан Федик – щоб поговорити про умови, в яких Ваші підлеглі тримають тих, хто захищає Україну від ворожої навали.

У фільмі «Діамантова рука»,на припущення головного героя «на його місці мав бути я», правоохоронці відповіли крилатою фразою: «Нап\’єшся – будеш!».

Пан Тука, я з розумінням ставлюся до того, що після інциденту в супермаркеті, коли продавчиня не хотіла продавати Вам горілку,враховуючи Ваш психофізіологічний стан, Вас стали там впізнавати і без пред’явлення посвідчення голови ЛОВЦА. Але, така популярність має і іншу сторону медалі — після таких візитів в супермаркет, які б мали на меті побороти Ваші страхи, Вам починає здаватися, що всі злочини світу спрямовані на те, щоб заподіяти шкоду Вашому дорогоцінному життю.

Намагання пояснити збільшення штату охоронців та броньований «Мерседес» стріляниною у Лисичанську – це якось несолідно, пане очільнику ОВЦА. А якщо серйозно – зав\’язуйте. І зі звичкою ходити в супермаркет за тонізуючими напоями, і зі звичкою до брехні. Досить цих дешевих спекуляцій на мотивах злочинів, які не мають до Вас жодного відношення!

Рекомендуем прочитать

Критерии выбора мужской куртки: от фасона до утеплителя

OSHU

Как выбрать натуральный препарат для эффективного похудения

OSHU

Одяг великих розмірів: стиль і краса без обмежень

OSHU