hronika.info
Дмитро Снєгирьов
Все статьи автора
Мнения

Між «ЛНР» і «ДНР» може спалахнути «горілчана війна»

За інформацією аналітичного відділу ГІ «Права Справа» на тимчасово окупованих територіях Донбасу розгортається чергове серйозне економічне протистояння між двома самопроголошеними республіками. Пов\’язане воно з бажанням лідера «ЛНР» Ігоря Плотницького заробити грубі гроші ,ввівши на території ЛНР монополію на продаж

лікеро-горілчаних виробів луганського виробника «Луга-Нова»,витіснивши при цьому з ринку донецьких виробників цієї продукції.

Аналітичний відділ ГІ «Права Справа» повідомляв раніше про те, що Плотницький вклав велику суму власних грошей у бюджетоутворююче підприємство «республіки» — Луганський

лікеро-горілчаний завод, який випускає продукцію під брендом «Луга-Нова».

Наразі, луганський ринок насичений більш дешевою лікеро-горілчаною продукцією,яку виробляють на територіях підконтрольних «ДНР». Такий стан речей не влаштовує лідера «ЛНР» Плотницького, який хоче отримувати прибуток від «інвестованих» їм в «Луга-Нову» грошей. Відзначу,що за останні два місяці обсяг виробництва горілки під брендом «Луга-Нова» значно збільшився.

У з\’вязку з цим Міністерство економічного розвитку і торгівлі «ЛНР» і фіскальні органи самопроголошеної республіки отримали від Плотницького розпорядження провести «бесіди» з власниками торгових точок і забезпечити відповідні умови для того, щоб на території «ЛНР» продавалася лише «своя, рідна» горілка, а не виготовлена у «братній республіці».Враховуючи той факт,що на теренах окупованої Донеччини виробництво і продаж горілки також знаходяться у сфері інтересів очільників «республіки»,то торгова війна обіцяє бути масштабною і запеклою.

За інформацією аналітичного відділу ГІ «Права Справа»,частина спирту,який заходить на лікеро-горілчаний завод в Луганськ, має українське походження, і частина виробленої горілки вивозиться для продажу в Україну.Звертаємо на це увагу українських правоохоронних і спеціальних структур.

Рекомендуем прочитать

Критерии выбора мужской куртки: от фасона до утеплителя

OSHU

Как выбрать натуральный препарат для эффективного похудения

OSHU

Одяг великих розмірів: стиль і краса без обмежень

OSHU