hronika.info
Дмитро Снєгирьов
Все статьи автора
Мнения

На Луганщині проєвропейські партії підтримали «екс-регіонала»

У місті Старобільськ Луганської області об\’єдналися представники Опозиційного блоку, Радикальної партії, УКРОПу, партії «Самопоміч»і партії «Наш край» щоби обрати головою районної ради кандидата від Опозиційного блоку.

За підсумками виборів до Старобільської райради партія «Опозиційний блок» отримала 12 мандатів, БПП «Солідарність» — 7 мандатів, партія «Наш край» — 7 мандатів, УКРОП — 3 мандати, Радикальна партія — 3 мандати, «Самопоміч» — 2 мандати.

«Сукупна підтримка проєвропейських, проукраїнських сил значно перевищує підтримку тієї партії, яка веде свій родовід від Партії регіонів Януковича та є її правонаступницею.»

Важко не погодитися з оцінками Президента. В Старобільській райраді маємо «демократичну» більшість, хоча б сумарну і за назвами політичних проектів.

У підсумку,таємним голосуванням на посаду голови райради був обраний регіонал Микола Кулачка, який займав цей пост попередні п\’ять років.

«Як за підсумками виборів виглядатиме країна — мене цікавить значно більше, ніж результати конкретних партій», — зазначив президент.

Я Вам не скажу за всю Україну, п. Президент, мова зараз лише про Луганську область і м. Старобільськ. Виглядає все це, м’яко кажучи, не зовсім гарно. Представники «проукраїнських сил», які своїм результатом на виборах до Старобільської райради «зламали монополію однієї відомої партії», об»єдналися з «монополістами» і обрали головою райради представника цієї відомої партії.

Шкандаль. Саме на часі звернутися до нації і на конкретному прикладі пояснити українцям,що таке зрада і хто її автор. Можна назвати і конкретні політичні партії,які стали на хибний шлях колаборації,звичайно,що виключно з меркантильних інтересів. Як приклад «єдиної сили українців», яка не зрадила інтереси своїх виборців можна навести БПП» Солідарність»,тим більше, що місцевий осередок партії вже заявив про те, що переходить в жорстку опозицію до цієї коаліції і буде робити все щоби змінити ситуацію. Ну, звичайно кардинально і в кращу сторону.

До речі, забув про одну маленьку дрібничку. Список БПП «Солідарність» у Старобільську райраду очолив Анатолій Гаркавий, якого старобільчани називають організатором сепаратистського референдуму.

З огляду на ситуацію, що сталася, чому то згадалася легендарна фраза діда Панаса: «Отака ху…ня, малята!». Шкода, що малята ці граються не в пісочниці,а приймають рішення від яких залежить подальша доля українського Донбасу.

Рекомендуем прочитать

Критерии выбора мужской куртки: от фасона до утеплителя

OSHU

Как выбрать натуральный препарат для эффективного похудения

OSHU

Одяг великих розмірів: стиль і краса без обмежень

OSHU

1 комментарий

Сергій 13.11.2015 в 16:08

А, чому Ви дивуєтеся? В списках, так званих, проєвропейських партій багато колишніх ригоаналів. Хоча колишніх ригоаналів не буває.

Ответить

Комментарии закрыты.

Оставить комментарий

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.