hronika.info
Общество

Крымчане возмущены военными учениями РФ на полуострове

Крымчане возмущены военными учениями РФ на полуостровеВ Крыму недовольны российскими учениями.

Проводимые в Крыму учения российских силовиков причиняют неудобства не только местным жителям, но и туристам, которые решаются приехать на аннексированный полуостров.

Об этом пишет Хроника.инфо со ссылкой на Крым.Реалии.

Так, по информации сотрудников парка львов «Тайган», им с начала военных учений запретили оказывать услугу вертолетных прогулок для посетителей до 20 августа. В этом году это новый вид услуг парка, пользующийся популярностью у посетителей, в связи с их простоем «Тайган» терпит большие убытки, а туристы лишились очередного развлечения.

Оцепления силовиков и стрельба в разных регионах полуострова также пришлись не по нраву многим крымчанам.

Координатор Крымской контактной группы по правам человека Абдурешит Джеппаров прокомментировал прошедшие учения, которые проходили в Крыму «с фейками, пропагандой и всякими легендами о том, что кто-то прорвался, атаковал, убил, расстрелял, всевозможные диверсионные группы и так далее».

Читайте также: Крымчане искупались в лужах. Видео

«Теперь все поняли, что это были обычные учения с предшествующей пропагандой, что вокруг враги…На днях были учения в центре Белогорска, где-то еще, когда работники полиции оцепляли, кого-то ловили, блокировали, стреляли, бегали по городу…Утомили эти учения – ежедневные, ежемесячные. Сколько времени живем в этих учениях, когда много других проблем», – сказал Абдурешит Джеппаров.

Рекомендуем прочитать

Аризона отменяет 160-летний запрет на аборты

OSHU

Скандал вокруг первого в Южной Корее секс-фестиваля

OSHU

Сиропы для кофейни: зачем нужны и какие выбрать?

Партнер

3 комментария

тай 20.08.2016 в 21:31

Ну так помитингуйте, как при Украине в Феодосии флагами против НАТО махали.

Ответить
Viktor 20.08.2016 в 21:34

Для тих, хто має гідність і цінує свободу

Дорогі українці окупованого Донбасу!
Ми знаємо як вам нелегко. Вже третій рік, завдяки словоблудам і удаваним «братам» зі Сходу, ви живете в приреченості війни і окупації. І найбільше свято своєї держави — День Незалежності — вимушені зустрічати мовчки.
Сьогодні реалії окупованого Донбасу — це брехня, розбій і насильство, зруйновані оселі та скалічені долі. Кремлівських найманців цікавлять тільки нажива і грабунок, вони розкрадають левову частку подачок з Москви і того що вдається здерти з недобитих війною підприємств.
Забуття і повна розруха — ось що передбачає путінський сценарій, згадайте долю Абхазії та Осетії, Придністров’я. З території Донеччини до РФ вже повивозили цілі заводи, повирізали на металобрухт цінне обладнання. Діями Росії керує її маніакальне бажання установити повсюди, де можна «русский мир», а не турбота про маленьких жителів Донбасу, а вашою долею і життям вона охоче пожертвує для досягнення своїх цілей.
А ми натомість будуємо. Будуємо оновлену справедливу Донеччину, гідний край працелюбних і вільних людей в соборній і незалежній Україні. Наші війська надійно боронять мир і спокій українських громадян, а наша держава, незважаючи на те, що триває війна, виділяє мільярди гривень на школи, дороги, лікарні і на багато інших, потрібних для гідного життя донеччан речей.
25 років тому мешканці Донецької області разом з усіма українцями вибрали незалежність. І тепер за цю свободу платять більшу, ніж інші ціну. Можете не сумніватися, що Україна цього не забуде. Як не забуде про кожного свого громадянина, який перебуває під окупаційним ярмом. Ми спільно подолаємо цю біду, принесену в нашу землю підступним ворогом! Ми побудуємо іншу, оновлену Донеччину, де панують демократичні цінності, конкурентна економіка та високі стандарти життя.
А тому не майте сумнівів — Донбас буде звільнено! Український прапор повернеться в український Донецьк. І нехай пророчі шевченківські слова додадуть нам наснаги:
«І на оновленій землі Врага не буде, супостата,
А буде син і буде мати,
І будуть люди на землі!»
З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ!
Голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський

Ответить
Вася 20.08.2016 в 21:56

Они ловили покимонов.

Ответить

Комментарии закрыты.

Оставить комментарий

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.