hronika.info
Общество

В Киеве электрики обещают на семь часов оставить город без света

В Киеве электрики обещают на семь часов оставить город без света Отключения веерные, но в «Киевоблэнерго» заверяют, что с веерными отключениями это не связано.

В ближайшую неделю жителям практически всех районов Киевской области придется как минимум на семь часов остаться без электричества, передает Хроника.инфо со ссылкой на Вести.

Об этом сообщили в пресс-центре ПАО «Киевоблэнерго».

В частности, сегодня без света с 08:00 до 17:00 останутся Боярка, часть Броваров, поселок Ворзель.

Завтра отключения запланированы в тех же Броварах и Ворзеле.

В четверг ремонтные работы затронут Боярку, Бучу и снова Ворзель, а в пятницу — поселок Коцюбинское.

Читайте также: Крупный российский город остался без света на Новый год

В «Киевоблэнерго» заверяют, что с веерными отключениями это не связано.

Рекомендуем прочитать

Аризона отменяет 160-летний запрет на аборты

OSHU

Скандал вокруг первого в Южной Корее секс-фестиваля

OSHU

Сиропы для кофейни: зачем нужны и какие выбрать?

Партнер

2 комментария

Гонта 24.01.2017 в 09:52

"В Киеве электрики обещают на семь часов оставить город без света". Это что за заглавие для для опуса с подобным содержанием? Автор страдает повышенной хитрожопостью?

Ответить
Виктория 25.01.2017 в 16:22

Перш за все варто відзначити, що ПАТ «Київобленерго» спеціалізується на передачі та постачанні електричної енергії споживачам Київської області, тому вираз «В Киеве электрики обещают на семь часов оставить город без света» є не коректними до персоналу ПАТ «Київобленерго». За електропостачання столиці відповідає ПАТ «Київенерго».
Крім того, автором поширено гучну заяви нібито «…Отключения веерные, но в "Киевоблэнерго" заверяют, что с веерными отключениями это не связано». ПАТ «Київобленерго» офіційно заявляє, що планові відключення не пов’язані з віяловими, адже всі мережі Товариства є частиною єдиної енергетичної системи країни і не має повноважень про прийняття подібних рішень. Оперативне управління мережами здійснюється Центральною диспетчерською службою Національної енергетичної компанії «Укренерго» та саме за командою цієї служби, з метою запобігання пошкодженню всієї енергетичної системи, можуть вводитися віялові відключення в Київській області.
ПАТ «Київобленерго» як ліцензіат у сфері передачі та постачання електричної енергії у своїй діяльності керується виключно чинним законодавством України. Для забезпечення надійного, якісного та безпечного надання послуг з електропостачання ПАТ «Київобленерго», на протязі року, здійснює капітальний та поточний ремонт електрообладнання, проводить чистку трас ліній електропередачі. Виконання вищезгаданих робіт, відповідно пункту 34 Правил користування електричною енергією для населення (далі — ПКЕЕН), затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 26.07.1999 № 1357 (із змінами та доповненнями), передбачає тимчасове знеструмлення електрообладнання та мереж.
Виконуючи пункт 34 Правил користування електричною енергією для населення та для того, аби планові відключення не ставали прикрою несподіванкою для мешканців області, ПАТ «Київобленерго» на своєму офіційному сайті постійно і заздалегідь інформує споживачів про місця та орієнтовні дати виконання робіт. Фактично кожного дня ПАТ «Київобленерго» проводить усі вищеперераховані ремонтні роботи, вони триватимуть і надалі, згідно з графіком, у різних населених пунктах області.
Тож, не зрозуміло, чому саме зараз автора зацікавили планові відключення, які заплановані в Товаристві для виконання планових ремонтів та будуть проводитися на протязі 2017 року.
З повагою,
Прес-служба ПАТ «Київобленерго»

Ответить

Комментарии закрыты.

Оставить комментарий

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.