hronika.info
Общество

Депутат-«ударівець» Артур Палатний залучив німецьких благодійників для допомоги у зоні АТО

Депутат-«ударівець» Артур Палатний залучив німецьких благодійників  для допомоги у зоні АТОЗа сприяння народного депутата України від фракції БПП Артура Палатного німецька організація «Кап Анамур» надала гуманітарну допомогу жителям зони АТО та виділила кошти на відновлення зруйнованої інфраструктури регіону.

Ознайомчий візит представників німецької гуманітарної організації в Донецьку та Луганську області організував помічник Артура Палатного, активіст Східної Правозахисної Групи Павло Лисянський. За його словами, іноземці побачили на власні очі умови проживання у зоні АТО, після чого вирішили на регулярній основі надавати гуманітарну допомогу місцевим мешканцям. Крім цього, організація «Кап Анамур» перерахувала кошти Світлодарській міській лікарні і медпункту шахти ім. Мельникова у м. Лисичанську.

Німецька організація «Кап Анамур» за 24 роки своєї діяльності реалізувала багаточисельні гуманітарні проекти у Косово, Судані, Афганістані і Чечні. Фінансуються їхні гуманітарні місії виключно за рахунок приватних пожертвувань. На ці кошти у нестабільні регіони доставляються продовольство, ліки, медичне устаткування.

Також Артур Палатний продовжує перераховувати кошти зі своєї депутатської зарплати на рахунок благодійного фонду «Розвитку та захисту Київщини», який допомагає учасникам АТО та їхнім сім’ям. Народний депутат долучився до придбання 2 реанімобілів для 95-ї окремої аеромобільної бригади, а ще закупив каски та бронежилети спеціальному розвідувальному батальйону ЗСУ.

Рекомендуем прочитать

Сиропы для кофейни: зачем нужны и какие выбрать?

Партнер

Складчина Биз: Образование через Совместные Покупки

Партнер

PWS Nordic про образование как ключ к защите от мошенничества в сфере криптовалют

Партнер