hronika.info
Видеоновости

Руслана резко высказалась по поводу ареста Корбана. Видео

Руслана резко высказалась по поводу ареста Корбана. ВидеоРуслана Лыжичко считает, что задержание Корбана — это то же, что сделал в свое время Янукович, посадив Тимошенко.

Известная певица и общественный деятель Руслана Лыжичо на своей странице в Facebook прокомментировала недавний арест Геннадия Корбана.

Хроника.инфо приводит текст комментария полностью на языке оригинала.

«Вчора під час зустрічі з громадою Люксембургу мене, звичайно ж, запитали про ситуацію, яка зараз відбувається довкола арешту Корбана.

Яка моя думка з цього приводу?

Між Порошенком і Коломойським почалися розборки з позиції сили. Це виглядає як суто особистісні розборки – один олігарх (Порошенко) витісняє іншого (Коломойського), заручившись негласною підтримкою Заходу, і маючи велику сатисфакцію на такі дії з північного Сходу, але глобально все серйозніше.

Це моя особиста думка. Я вільна людина і можу дозволити собі говорити те, що я думаю.

Я вважаю, що могли хоча би в такий непростий період поступитися якимись речами і не робити те, що вони роблять. Це я про владу. Я не думаю, що це верховенство права. Якби ж вони самі відмовилися від таких методів, у яких звинувачують зараз інших, тоді би я повірила, що справедливо посадили одного, другого, третього…

Якщо ж вони саджають одного, а при цьому самі користуються тими ж самими методами, я називаю це розправою. Це використання Адмінресурсу. По суті, це те саме, що зробив свого часу Янукович, посадивши Тимошенко.

Я знаю кулуари, я чую кулуари і я їх бачу. Всі мої судження базуються на цих кулуарах.

Кулуарами я називаю те, що не завжди можуть побачити інші.

Іноді я опиняюся серед тих, хто називає себе “політиками”, а вони не завжди “шифруються” і залишаються такими, як вони є насправді, і я чую дуже цинічні розмови.

Іноді навіть на Майдані хотілося вийти і все це озвучити в мікрофон, але тоді би у нас було повне “крейзі” – ніхто би не розумів, хто свій, а хто чужий. У цих людей нема нічого святого, крім власних амбіцій і власного гаманця.

Верховенство права – це щось з іншого виміру, коли ми говоримо про сьогоднішню владу. Порошенко в цьому сенсі нічим не відрізняється від Януковича (Тимошенко, Ющенка, Кучми… Список можна продовжувати). Вибірковість дії законів – це абсолютна норма в їх розумінні. “Я – при владі, ти – дурак” – приказка, яка діє безапеляційно.

По суті, чим є недопартія БПП-Солідарність? Без справжньої ідеології. Без справжньої історії. Без справжніх лідерів. Без жодного чинника, який би дозволив цій партії жити і розвиватись в минулому. Хочеться сказати нічим. Але це не так. Це партія АДМІНРЕСУРСУ. Вірніш, це він і є, його величність і ницість, Адмінресурс.

Чого БПП (читай Адмінресурсу) не вистачає зараз? Повноти влади. Якби, групуючись під Порошенка, ця владно-корупційна маса зараз досягла критичної ваги, їм би ніхто вже був не потрібен, і ми би отримали ПР-2. Зі всіма витікаючими. Лише цим можна пояснити так званий “успіх” безликого БПП на виборах, і початок політично-вмотивованих переслідувань.

Але повноти влади не досягнено. І абсолютно очікувано чекати тихого повзучого злучення нового і старого адмінресурсів. Що не вдалося ні Ющенкові, ні Тимошенко, може легко за допомогою Фірташа і Бойка зробити Порошенко. Якщо жадібнсть Порошенка (Кононенка) поступиться меркантильності Порошенка (Ложкіна), Путін їм всім в поміч, все в них може скластися.
Але тоді 3-й Майдан із суто теоретичної площини може перейти в суто практичну, що не критично, але все ж таки трошки стримує апетити. Чи надовго?

Чи не дивно сьогодні бачити на волі опонентів “злочинця” Корбана?

Той самий Вілкул і його “гоп”-позиційна компанія набагато привабливіше для виборця дивились би на лавах підсудних. Там привласнювачів можна шукати не на мільйони, а на мільярди. Не помилишся. Але тим часом з їх братів, що “перекантовуються” на Московщині, потрохи знімають санкції за недостатністю доказів, наданих нашою “непідкупною” Генпрокуратурою.

А чернігівський “герой” – Березенко? Як було би “чесно” вдарити по “своїх” за підкуп виборця?

А як правильно б було вивести “з гри” того самого Грицака з генеральським організованим злочинним угрупуванням, які б мали солідарно з Верховним головнокомандуючим понести заслужене і за Іловайськ, і за Дебальцево, і за тисячі невинних, і за тисячі відправлених на вірну смерть. А ще за вкрадені не мільйони, але мільярди, на цій неназваній своїм іменем війні. А не давати йому зараз каральні важелі.

А Мартиненко, який досі є правою рукою Прем’єра, а мав би сидіти, як не в Швейцарії, так в Україні точно.

А Кононенко, що ставить з ніг на голову саме поняття парламентаризму, використовуючи методологію “папередників”. Хто він? Злодій? Ні, він один з лідерів БПП, і бізнес-партнер чинного Президента. Хіба це не абсурд?

Бізнес-партнер олігарха, що вже не при владі, арештовується за присвоєння коштів. А бізнес-партнер олігарха, що зараз при владі, не тільки не відповідає за свою діяльність, а ще й фактично очолює партію і парламентську силу Президента і присвоює куди, як більше. Але довести це зможуть тільки “послідовники”.

А Кубів? СБУ вже приготувала для нього місце, яке дивним чином з “місць віддалених” перетворилось на місце представника Президента в Верховній Раді.

А Гонтарєва? Людина, яка забезпечує багатократний ріст бізнесу бувших власних структур, а також структур Гаранта та інших “бізнес-партнерів” існуючої влади, в той час, як вся економіка деградує, а фінансова система країни тріщить по швах. “Присвоєння” Корбана виглядатимуть сміхотворними на рівні “звершень” Голови нацбанку.

Чи відбуваються кримінальні впровадження проти бувшого та чинного голів НБУ?

А Махницький з Кривицьким? А Пашинський з нащадком? А Ярема з Шокіним? “Справа” Корбана непомітна на фоні цих гігантів корупції та керманичів на користь інтересів власних та “бізнес-партнерів”.

Для чого вони прийшли у владу? Точно не заради “торжества ідеалів Майдану”. В даному випадку я говорю, не керуючись емоціями, а сухо констатуючи результати та наслідки їх діяльності.

Всі вони, і бувші, і ті, що зараз при владі, можуть (і мають) опинитись на місці Корбана.

Але цього не відбувається, тому що за ними АДМІНРЕСУРС.
Чи то на Заході, чи на Сході.
Чи в Раді, чи в міськраді, а іноді і в сільраді.
І доки БПП не вистачає власної маси в цій великій купі, накладеній вже більш, як за 2 десятиліття, доти судитимуть вибірково тих, хто створює проблеми панівній позиції БПП в цій великій зловонній купі лайна за іменем АДМІНРЕСУРС , яка вже два роки, як могла бути винесена з нашої спільної хати.

Люди, що прийшли і приходять до влади за результатами низки останніх виборів, чомусь вирішили, що Майдан і кров, пролита заради Батьківщини, це логічна ціна за їх знаходження при владі. Це стосується, як так званих “партій Майдану”, так і їх опонентів.

Переглядаючи екзіт-поли та результати голосувань, ми наївно радіємо, що “там і сям БПП набрав більше за гОППОБЛОК”. Дуже сумнівна радість, друзі. Яке їхало, таке і здибало.

Аналіз загального прокорупційного руху до подвійних стандартів у БПП чітко накладається на результати їх “господарювання”. До влади приходить сила, яка не має нічого спільного з ідеалами Майдану, а намагається втримати державу в рабстві Адмінресурсу.

Для Громадянського Суспільства це вже не “дзвіночок”, а виклик. А для Петра Порошенка це “чорна мітка”.
І як Президента.
І як Верховного Головнокомандуючого.
І як Гаранта конституційних прав Українського народу.

Зрозумійте, пане Президенте, панове політики, все не так, як ви заклали у своїх бізнес-планах і “розкладах”.
Майдан не інаугурував вас на Владу Адмінресурсу.
Майдан і самопожертва народу є для вас великим застереженням, а не індульгенцією!
Як було, так не буде!
Думати одне, говорити друге, а робити третє – так не буде!
Сподіватись на аморфність мас, та безмовність суспільства – так не буде!
Творити беззаконня, прикриваючись законом та користуючись тимчасовою владою, вже ніхто вам не дозволить. Так не буде!

Система буде демонтована.
Адмінресурс буде повалений.
Держава буде служити простому українцеві, а не навпаки.

Ваш час при владі ставатиме коротшим, а фіаско невідворотнішим, як будь-який еволюційний процес, навіть враховуючи підтримку Путіна і кулуарні торги на всі фронти.

Читайте также: Бомбардировка города Дума в Сирии: 89 убитых и 100 раненых. Видео

Ліміт довіри та терпіння вичерпано.»

Рекомендуем прочитать

Хроники ада: о жизни в Мариуполе сняли документальный фильм. Видео

Анна Мартынова

Джонсон и Зеленский выступили перед Верховной Радой. Видео

Анна Мартынова

В Подмосковье загорелся склад: площадь пожара составила 34 тысячи кв.м. Видео

Анна Мартынова

1 комментарий

Надія 02.11.2015 в 14:10

На превеликий жаль, простежується дуже сумна (ні, не сумна — страшна!) тенденція. Боротьба ведеться не з ворогами держави, а з особистими супротивниками президента. (Підкреслюю — не ворогами, а супротивниками). Але за таких обставин вони чимдалі становитимуть все більшу кількість народу України. Події тільки одного дня — 31 жовтня: непокарані тітушки стають «охоронцями» маєтку президента, перекриваючи дорогу автомайданівцям; не притягнуті до відповідальності спецпризначенці у величезній кількості залучаються до операції проти «укропівців» і особисто Корбана. Якщо так триватиме і надалі, незабаром пан президент матиме можливість заявити (як колись котрийсь з Людовіків, здається, XIV): «Держава — це я!»

Ответить

Комментарии закрыты.

Оставить комментарий

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.