Святослав Вакарчук жестко раскритиковал президента

Многие публичные люди высказывают свое мнение относительно политической ситуации в стране. Что касается лидера группы «Океан Эльзы», то он не только не скрывает свои политические предпочтения, но и открыто критикует власть.

«Все, що відбувається зараз в країні, – це наслідок багаторічного нехтування влади вимог як мінімум половини населення України. Як відомо, чотири роки тому за діючу владу, за діючого президента проголосувало трохи більше половини людей. Він обіцяв, що при приході до влади почує кожного: як тих, хто за нього голосував, так і тих, хто голосував проти. За ці чотири роки я дійсно не побачив жодної поступки влади. Жодного компромісу тим, хто мав інші політичні погляди чи по-іншому бачив розвиток країни. Після відомих подій півтора-два місяці тому я казав, що єдиний вихід із ситуації це круглий стіл, справжній стіл переговорів, на якому відбудеться компроміс як з одного, так і з другого боку. За ці два місяці ніякого компромісу чи готовності йти на компроміс влада не показала. Більше того наприкінці того тижня були прийняті закони, в яких порушенні різні регламенти, норми, моральні принципи. І знову-таки у людей просто урвався терпець. Єєдиний вихід, який я на сьогодні бачу, це не декларувати на словах, що влада готова до компромісу, а сідати негайно саме президенту, який безумовно вирішує все в даній ситуації, сідати з опозицією, з представниками громадськості, з представниками церкви, яка є беззаперечним авторитетом в країні, і починати реально домовлятися. Компроміс – це коли ти щось уступаєш. Коли за чотири роки ти не здаєш ні одної позиції, а потім кажеш: «Ми готові до діалогу, до компромісу», так не буває. Політика –це не перетягування канату. Я готовий 24 години на добу говорити, переконувати, робити все, що потрібно щоб мирним шляхом вирішити цю ситуацію. Тому що зараз політики починають перекладати один на одного відповідальність. Люди самі по собі вже не витримують вони хочуть не слів, а дій» — высказался судья «Голосу країни».

Читайте также: Святослав Вакарчук посвятил песню Украине, выступая с концертом в Москве. Видео

Его активное участие в жизни «ЕвроМайдана» Вакарчук объяснил тем, что он просто является обычным человеком, который не может стоять в стороне, а политика его не интересует.

Источник: Телеблондинка

Похожие статьи

Премия «Эмми»: звезды готовятся к церемонии, отложенной из-за забастовки

Джоэл и Элли снова вместе: Паскаль и Рэмси на AFI Awards

Кирстен Данст и Джесси Племонс: в чёрном на красной дорожке — стильно и романтично