hronika.info
Дмитро Снєгирьов
Все статьи автора
Мнения

У Первомайську вибухнули боєприпаси

Російські найманці знов приховують втрати.

29 липня аналітичний відділ ГІ «Права Справа» повідомив, що на території технікуму був розміщений комлекс Р-330 «Житель» призначений для виявлення, пеленгування і радіопригнічення мобільних станцій систем рухомого супутникового зв\’язку типу Inmarsat і Iridium, виявлення, пеленгування і радіопригнічення базових станцій систем стільникового зв\’язку стандарту GSM 1800, а також радіопригнічення навігаційної апаратури споживачів систем супутникового зв\’язку NAVSTAR (GPS).

Гуртожиток навчального закладу переформовано на казарму і в ній базуються підрозділ зі складу окремої роти радіоелектронної боротьби, і підрозділи 6-го окремого мотострілецького полку 2-го армійського корпусу «Народної міліції ЛНР».

За попередньою інформацією, комплекс Р-330 «Житель» внаслідок вибуху складів бойовиків з БК був знищений.

Офіційний представник так званої «Народної міліції ЛНР» полковник Олег Анащенко повідомив, що в результаті обстрілу Первомайська пошкодження отримала будівля педагогічного технікуму N31.

«З метою приховування злочинних дій ЗСУ щодо мирного населення Донбасу українські ЗМІ почали активно поширювати інформацію про існування на території Республіки якоїсь партизанської групи, яка здійснила диверсії в населеному пункті Первомайськ», -зазначив Анащенко.

Інформація бойовиків про обстріл Первомайська з боку ЗСУ не відповідає дійсності.

Примітно, що офіційні представники самопроголошеної «ЛНР» не коментують інформацію щодо розміщення складів з БК і важкої техніки на території навчального закладу м. Первомайськ, а також не повідомляють про втрати у живій силі внаслідок вибуху. Подібна поведінка представників «Народної міліції ЛНР» пояснюється тим, що особовий склад окремої роти радіоелектронної боротьби 2-го АК » Народної міліції ЛНР» -це кадрові військовослужбовці ЗС РФ.

Як повідомлялося раніше, за інформацією місцевих джерел аналітичного відділу ГІ «Права Справа», в м. Первомайськ на території шахтобудівельного управління (вул. Переїзна, 9) – місце зберігання важкої бронетехніки бойовиків, яка має бути відведена в місця постійної дислокації для моніторингу представниками ОБСЄ.

Бойовики навмисно розміщують військову інфраструктуру і техніку в місцях масового скупчення цивільного населення, використовуючи їх як живий щит, тим самим виключаючи можливість відкриття відплатного вогню з боку ЗСУ.

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU