hronika.info
Владимир Цыбулько
Все статьи автора
Мнения

Зміна формату ДФСУ – плід колективних зусиль всього Кабміну

Головним промотором є саме міністр фінансів.

Схоже, що роки роботи в консалтингу так вкоренилися в міністра Данилюка, що навіть будучи головним політиком фінансової галузі, він почувається дещо сторонньою особою, і саме подібним інтерв\’ю він намагається поставити себе у позицію стороннього, позицію не повністю відповідальної особи в фінансовому секторі держави.

І цей міністр не «тимчасово виконуючий обов\’язки», але подібне інтерв’ю наштовхує на думку і про необхідність введення статусу «тимчасового міністра», адже Уляна Супрун, будучи ТВО, веде справи в МОЗ більш впевнено і відповідально. Цікаво було б, якби фінансова галузь потерпала від своїх кірів і скарлатин більше ніж людське здоров\’я?

Хоча вона таки й потерпає. Особливо розчулює фраза про ринок землі, що його треба давно було запустити… Та коли восени до цієї теми підступалися, щось не чути було Данилюка…а ринок газу цивілізований? Все правильно, лише не правильні слова є функцією урядовця. а більше правильні дії.

Якщо є успіх в поверненні ПДВ, то самого цього успіху вже замало, а час на наступні за поверненням ПДВ кроки, схоже, бездарно втрачений….Але перед кожним таким інтерв\’ю слід пам\’ятати — більше ніж у міністра, в будь-якій галузі, ні в кого повноважень нема, і за кожним словом має стояти думка саме про це…

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU