hronika.info
Дмитро Снєгирьов
Все статьи автора
Мнения

Про РСЗВ Ураган та українських шпигунів

Які все бачать.

Днями в звіті СММ ОБСЄ, наявному у відкритому доступі, було повідомлено, що на окупованих територіях Луганської області на полігоні в районі н. п. Міусинськ (62 км на південний захід від Луганська) з\’явилися РСЗВ невстановленого типу.

Варто зазначити, що незадовго до цього так російський «військовий кореспондент» Олександр Сладков в матеріалі для RT розповів про російську військову техніку поблизу кордону між Росією та Україною.

«Якщо ви їдете з Росії в Донбас повз Матвєєв Курган, то, не доїжджаючи до прикордонного пункту пропуску «Успєнка», ви можете бачити російську бойову техніку, «випадково розставлену» на полі в сотні метрів від шосе»,- повідомляє Сладков.

За його словами, поруч з Матвєєвим Курганом полігонів і військових пунктів постійної дислокації немає. Техніка на «оглядових майданчиках» періодично змінюється. На відео зафіксовані РСЗВ «Ураган». Саме відео, за словами Сладкова, викладено спеціально для шпигунів. «Нехай бачать. І розмірковують, для чого все це робиться!»,-підсумовує він.

Подякуємо Сладкову за пораду і підсумуємо.

Про місця дислокації сучасної важкої військової техніки РФ, зокрема РСЗВ «Ураган», на території Ростовської області і переміщення її на територію України повідомлялося ще у січні 2015 року.

17 січня 2015 року спікер АТО Андрій Лисенко повідомив, що за даними розвідки, недалеко від Ростова-на-Дону зафіксовано розміщення військової техніки РФ, а саме: ЗРК С-300, РСЗВ «Ураган», «Смерч». «Це озброєння переміщається періодично на територію України і використовується для обстрілів позицій ЗСУ «, — розповів він.

24 травня 2015 року журналіст агенства Reuters поблизу міста Матвєєв Курган у Ростовській області зняв колону з кількох десятків військових машин, що рухалася в бік кордону між Росією та Україною. Тоді повідомлялося, що вантажівки без номерних знаків, системи залпового вогню «Ураган» та бронетранспортери проїхали через Матвєєв Курган, після чого звернули з дороги та попрямували полями в бік кордону з Україною.

Утім, повернемося до Сладкова і шпигунів які, на його думку, повинні бачити накопичення російської важкої бронетехніки на кордоні з Україною і розмірковувати.

25 травня 2015 року в ефірі телеканалу «112 Україна» я звернув увагу, що за інформацією аналітичного відділу ГІ «Права Справа», Матвєєв Курган — це місце постійної дислокації окремих підрозділів 34-ї окремої мотострілецької бригади 49-ї загальновійськової армії Південного військового округу (в / ч 01485, місце постійної дислокації — ст. Сторожова-2, Карачаєво-Черкеська Республіка) та 11-ї окремої гвардійської десантно-штурмової бригади( місце постійної дислокації- Улан-Уде).

Якось аж незручно вийшло. І зі шпигунами, які мають бачити і бачать, і з відсутністю поруч з Матвєєвим Курганом полігонів і військових пунктів постійної дислокації. Виявляється, що бачать і розмірковують.

Менше з тим. Повернемося до наших баранів, тобто, військовослужбовців 34-ї окремої мотострілецької бригади та РСЗВ «Ураган», але вже на території окупованих районів Сходу України.

Волонтерами InformNapalm було виявлено чергового російського кадрового військового, який побував в рамках службового завдання на Донбасі. За результатами OSINT-розслідування був ідентифікований військовослужбовець-контрактник 34-ї окремої мотострілецької бригади Рустам Нігматуллін.

Стосовно РСЗВ » Ураган». За останніми повідомленнями місцевих джерел аналітичного відділу ГІ «Права Справа», місцем постійної дислокації РСЗВ бойовиків є полігон поблизу н.п. Хрустальний (колишній Красний Луч). Свого часу, «Права Справа» повідомляла про дислокацію поблизу військового аеродрому, розташованого в 5 км на північний захід від міста Міллерово (Ростовська область, РФ) окремих підрозділів 79-ї гвардійської реактивної артилерійської бригади (місце постійної дислокації — м. Твер).

А тим часом, шпигуни продовжують бачити і розмірковувати.

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU