hronika.info
Дмитро Снєгирьов
Все статьи автора
Мнения

Операції українського підпілля

«Падіння «Риму».

В листопаді 2014 року аналітичний відділ ГІ «Права Справа» оприлюднює інформацію, що в окупованому Луганську бойовики почали друкувати фальшиві гроші щоби здійснювати соціальні виплати на тимчасово окупованих територіях області.

Тоді ж, співробітники правоохоронних органів на підконтрольній ЗСУ території України в м. Нова Каховка вилучили у місцевого бізнесмена тридцять шість тисяч фальшивих гривень, які той намагався здати в банк. Чоловік пояснив, що фальшивками з ним розрахувалися за реалізовані овочі, а сліди покупців вели на Луганщину.

Сам Гайдей змушений був виїхати за межі «ЛНР» на територію РФ.

В свою чергу, аналітичний відділ ГІ «Права Справа», руками російських спецслужб, теж вирішив декілька питань одночасно. Був припинений канал постачання на територію України наркотиків та фальшивих купюр Центробанку РФ. На територію РФ були виведені польові командири «Рим» і «Дикий». І головне, були закладені підвалини штучного протистояння між ватажком бойовиків «ЛНР» Плотницьким і очільником «МДБ ЛНР» Пасічником.

Протистояння між Плотницьким і Пасічником вже за деякий час перейде в активну фазу і призведе до так званого «заколоту» проти Плотницького і, як наслідок, фізичної ліквідації цілої низки лідерів бойовиків «ЛНР».

Утім, це вже інша історія…

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU