hronika.info
Виктор Уколов
Все статьи автора
Мнения

Стагнація позиції: про це свідчать нові опитування

Рейтинг Тимошенко падає.

Якщо довіряти опитуванню, яке було оприлюднено 1 листопада у ТСН, тоді Юлію Володимирівну підтримували 13,4% А от за сьогоднішнім опитуванням КМІС у неї залишилося 12,7% від усіх виборців.

Юлії Володимирівні не допомогло навіть непопулярне рішення уряду про підвищення тарифів. Попри всі обіцянки негайно після обрання зменшити ціни на газ, незважаючи на велетенські рекламні зусилля, – її рейтинг так і не піднявся вище, а тепер навіть дещо просів.

Відтак проблема кандидатки, яка збирається виграти вибори, у тому, що навіть за 5 місяців до голосування вона все не може вирватись вище 13% від усіх виборців. На мій погляд – це свідчить про вичерпання ядерного електорату і недовіру до неї серед інших верств виборців.

На фоні стагнації рейтингу Тимошенко, зростання підтримки Володимира Зеленського означає кризу, коли незадоволені і владою, і старою опозицією виборці готові підтримувати навіть актора. Можливо, такі виборці вже не бачать різниці між Тимошенко, яка грає то провладну, то опозиційну роль і професійним актором комедійного жанру.

Насправді не до сміху, бо ті, хто готовий обрати актора президентом, мають бути готовими, що вся країна перетвориться на його сцену, а президентство для нього не більше, ніж ще одна дотепна та смішна гра.

Однак при цьому не можна забувати хто писатиме сценарій президентської ролі Володимира Зеленського, який роками співпрацює з власником 1+1 Ігорем Коломойським.

Джерело

Рекомендуем прочитать

Ледниковые периоды на Земле: сколько их было и смогут ли люди пережить грядущие

Георгий Юрьев

Ученые выяснили, почему люди зевают: это имело важное значение для наших предков

Георгий Юрьев

Украина рискует остаться без бензина: как исправить ситуацию

Анна Мартынова