hronika.info
Политика

Депутат Ланьо огорошил внезапным признанием

Депутат Ланьо огорошил внезапным признаниемОб этом сообщил его коллега Мосийчук.

Народный депутат Украины Михаил Ланьо признался, что он и есть «Блюк».

Об этом написал на своей странице в Facebook народный депутат Игорь Мосийчук, который в составе ВКС работает в Мукачево, пишет obozrevatel.com, передает Хроника.инфо.

Читайте также: Ланьо в мукачевском конфликте обвинил сына Балоги

«Во время вчерашнего заседания ВСК по Мукачево спрашиваю у народного депутата Ланьо «известно ли Вам лицо по прозвищу «Блюк» и получаю ответ: «Да это я!». Какой стыд. В украинском парламенте сидит нардеп на криминальное прозвище «Блюк» и даже этого не скрывает», — сообщил Мосийчук.

Рекомендуем прочитать

Канада ввела новые санкции в отношении РФ

Георгий Юрьев

Лондонские юристы собрали данные о зарубежных активах сотен россиян для новых санкций – СМИ

Георгий Юрьев

В СНБО опровергли информацию о получении Невзоровым украинского гражданства

Георгий Юрьев

8 комментариев

Вячеслав 19.07.2015 в 19:02

Батько німецької і світової класичної філософії та найсвітліший розум усього людства Іммануїл Кант завжди дивувся та не міг зрозуміти лише двох речей — наявності зоряного неба над його головою та внутрішнього морального закону у глибинах його душі …. Але це було майже 200 років тому … Сьогодні ж головним його запитанням було б – чому Гонтарева до цього часу ще не у тюрмі, яка за нею так давно вже гіркими сльозами плаче і той моральний закон, який небесна сотня мала б навіки поселити та замонолітити у наших державних «чиновників» — ментів, суддів, прокурорів, СБ-шників, міністрів та депутатів, Премєра та Прзидента (а також спікера ВР)….!!!!! Коли ж у них з середини з'явиться навіть не ЗАКОН, але бодай хоча б елементарна людська совість …????? І чому нашу Українську хату, яку до самого верху затопило смердючим закарпатським лайньйом мають вичищати та визволяти від усяких довбакуватих йовбаків якийсь Москаль з двома грузнами ….!!!! А у нас самих невже окрім таких ЙОВБАКІВ нікого морального вже не залишилось …?

Ответить
Питання 19.07.2015 в 19:07

А хто цього кримінального авторитета вибрав в парламент?

Ответить
птн хло 19.07.2015 в 19:12

.все пучком. порох и сеня в курсе

москаль прийде порядок наведе.
лиш би тим москалем не був путин, нам його порядки не треба.
а з блюкам та йовбакми розберемось

Ответить
VG 19.07.2015 в 19:15

В пр как ни "хам"так "блюк"

Ответить
Вячеслав 19.07.2015 в 19:23

І чому зараз дивуватись коли там аж із самої гори і аж до самого низу лише одні ЙОВБАКИ залишились … Адже про те те, що з перерозподілом контрабанди у регіоні потрібно боротись у "законний" спосіб, казав самий головний ЙОВБАК Закарпатської області …!!!!!! А Аваков і далі продовжує добивати патріотів України … Музичко вже більше як півтора роки у могилі лежить ….!!!!!

Ответить
Саня 19.07.2015 в 19:32

Тоже мне Америку открыл. там 50% таких

Ответить
Клим 20.07.2015 в 09:36

Дійсно, а хто їх вибирав депами? Да ви вибирали. Ви продавались як останні суки за копійки та гречку. В Чернігові все таке саме. бабок скуповують А куди ГАРАНТ дивиться?Морду наплямкав,ушей не видно, солдати босі на передовій ходять а Стьопа розповідає скільки грошей потрачено,але мовчить-КУДИ???? ДУМАТИ ТРЕБА А НЕ ПРОДАВАТИСЬ.

Ответить
Пэтя 21.07.2015 в 13:02

Государство продажное, а депутаты срослись с криминалом, куда не плюнь кругом одно дерьмо!!!

Ответить

Комментарии закрыты.

Оставить комментарий

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.