hronika.info
Культура

Лилия Ребрик растрогала семейными кадрами

Ведущая отдохнула с родными.

Лилия Ребрик показала своим поклонникам новые семейные фотографии с отдыха в Турции. Известная телеведущая отправилась к морю вместе с мужем и детьми. Новые снимки Ребрик опубликовала на своей странице в Instagram, передает Хроника.инфо со ссылкой на РБК.

На новых фото Лилия позирует в разных образах, включая купальник и яркое платье. При этом на одних снимках она одна, а на других – вместе с мужем Андреем Диким и двумя маленькими девочками Дианой и Полиной.

View this post on Instagram

От і добігли кінця наші міні канікули у Туреччині. Стільки запитань Ви мені надіслали в direct🙉😉. Спробую підсумувати і на найактуальніші дати відповіді. Чому Туреччина- переліт недовгий (з дітьми це важливо!), середземне море, яке я особисто дуже люблю, плюс перевірений сервіс. Ми любимо відкривати для себе нові місця і насолоджуватися відпочинком. Цього разу нашим відкриттям був готель #rixospremiumtekirova -нове для нас, дивовижне місце, куди, переконана, захочемо приїхати ще не раз. Прекрасний сімейний відпочинок з дітьми. Для дітей тут є всі умови. Велика зелена територія, ігрові майданчики, аквапарк, доглянуті басейни. Дуже сподобався дитячий Rixy club, де відбувається багато всього цікавого. Я думаю, ви бачили деякі яскраві моменти в моїх сторіз, наприклад олімпійські ігри серед відпочиваючих)))💪😉. Іншими словами- умови для дітей там прекрасні, сумувати ім не доводилось)). Ви запитували про дитяче харчування: все є на будь-який смак (парові овочі, каші, яйця, м`ясо, риба, йогурти, фрукти). Якщо вам треба щось своє приготувати- сміливо звертаєтесь і вам зроблять за вашим замовленням. Єдине, ми брали з собою свої швидкорозчинні каші, які Поля любить (зранку вона їх їла), а потім на обід суп нам робили, який ми хотіли, або просто парові овочі з м’ясом на блендері), а вже ввечері бавилися або дорослою кашею наприклад з рибою на пару, або картопляне пюре. Робили це довго, бо Полі дуже кортить їсти самостійно. Пляж — чудовий, галька абсолютно не проблема- вода чиста. А дітям там можна придбати таке спеціальне взуття, щоб легше було ходити по камінчикам. Мої були в захваті- і проблема гальки вирішена). А загалом там розкішне повітря: гори і море. Те саме поєднання, якого ми так завжди жадаємо ще з дитинства). Літали ми з Діаною на парашуті й милувалися краєвидами))). Ми вперше поїхали вчотирьох відпочивати. Знали, що це буде непросто…, тому що двоє дітей- це не одна. Тому спокій нам тільки снився😂🙈. Але ми ділилися: кожному по одній дочці))). І всі задоволені. Але один недолік все ж таки є: відпочинок швидко закінчується! І я знову хочу на море!!! #rixospremiumtekirova #rixosmoments #дикасімейка

A post shared by Лілія Ребрик (@liliia.rebrik) on

В комментарии к фото телеведущая отметила, что их отдых в Турции подошел к концу.

«Столько вопросов вы мне прислали в direct. Попробую суммировать и на самые актуальные ответить. Почему Турция — перелет недолгий (с детьми это важно!), Средиземное море, я лично очень люблю, плюс проверенный сервис. Мы любим открывать для себя новые места и наслаждаться отдыхом», — написала Лилия.

Рекомендуем прочитать

«Nasty» Tinashe: песня лета в TikTok

OSHU

Ушел из жизни Ален Делон: прощание с легендой французского кино

OSHU

Легендарная шляпа Индианы Джонса продана за рекордную сумму

OSHU