Путин решил отменить разрешение на ввод войск в Украину

Разрешение Совета Федераций действует с 1 марта.

Президент РФ Владимир Путин во вторник направил в Совет Федерации на имя председателя Валентины Матвиенко письмо, где внес предложение об отмене постановления СФ «об использовании Вооруженных сил РФ на территории Украины».

Об этом сообщает РИА Новости со ссылкой на пресс-секретаря Путина Дмитрия Пескова.

По его словам, это сделано «в целях нормализации обстановки и урегулирования ситуации в восточных регионах Украины, а также в связи с началом трехсторонних переговоров по данному вопросу».

Путин направил письмо с предложением Совфеду перед отлетом в Вену с официальным визитом.

Напомним, разрешение на ввод войск Совфед предоставил Путину 1 марта. С 2009 года Президент РФ может использовать войска за рубежом и без разрешения парламента, так что это было скорее символическим актом.

Читайте также: $100 миллиардов потеряла Россия от международных санкций

Отмены этого разрешения требуют Украина и Запад.

Источник: Левый Берег

Похожие статьи

США арестовали самолет президента Венесуэлы Мадуро

Таиланд ведет войну против «чужого»: рыбы тилапии

Ушёл из жизни король маори Тухейтия: конец эпохи для Новой Зеландии

1 Comment

Віктор Борківський 06.07.2015 - 09:03

Путін – агресор, який розпалив війну РФ з Україною. Маючи на руках мою заяву до ГПУ, яка розміщена в Інтернеті, і рішення Євросоюзу, що в Україні йде агресія РФ, кожен громадянин України вправі подати заяву до СБУ про залучення його у справу як потерпілу сторону з правом цивільного позивача про відшкодування моральної та матеріальної шкоди нанесених війною. Особливо це стосується усіх учасників бойових дій, поранених та сімей полеглих. Тобто, усі громадяни України вправі подати відповідні заяви до ГПУ, як це зробив мій друг Іван Макар, борець за незалежність України у ХХ столітті, а нині боєць Айдару, (юрист, адвокат) який подав відповідну заяву в інтересах потерпілих від війни із Луганська.. У відповіді СБУ вказаний номер кримінального провадження, на який і потрібно посилатися у своїх заявах, та обґрунтовувати свої вимоги посилаючись на ч. 3 ст. 55 КПК нового зразку.

Ст. 55 КПКУ від 13.04.2012 № 4651-VI
3. Потерпілим є також особа, яка не є заявником, але якій кримінальним правопорушенням завдана шкода і у зв’язку з цим вона після початку кримінального провадження подала заяву про залучення її до провадження як потерпілого.

Добавить комментарий