Про Фонд Сороса і атаки на ініціативу дружини президента

Рівень «оскотиніння» Кремля цілком пояснимий.

Люди добрі — Фонд Сороса в Україні друкує щорічні звіти і щорічні перспективні програми — по яких напрямках відкриваються грантові програми, і які грантові програми виконані. Просто на сайті Фонду можна перевірити наявність тієї, чи іншої Програмної ініціативи, але коли вже професіонали з досвідом, до того ж помічені у активній співпраці то з силовиками, то з московськими попами у попередні роки, починають постити відверту брехню, перше, що хочеться запитати: — Шановний профі? На кого націлена ця брехня, кого вона зробить слабшим чи сильнішим?

Якщо атакуючи ініціативу Марини Порошенко з інклюзивної освіти ви хочете вжалити Президента, то з цього нічого не вийде, Бо основна маса людей не розуміє, що таке інклюзивна освіта. Хочете розіграти новий фейк у стилі «лікарні майбутнього»? Так це ще смішніше! Хочете посварити Сороса з Порошенком? А вони що, великі друзі?

Просто люди, котрі в боротьбі за владу готові усе і вся змішати з лайном в Україні ризикують потонути у власнопродукованому лайні!

Тому друзі, будучи критичними до влади, не переставаймо бути такими ж критичним і до опонентів влади! Врешті-решт це все органи одного державного організму!

Джерело

Похожие статьи

Верховный суд США разрешил городам запрещать лагеря бездомных на улицах

Студентські роботи без мук: як делегувати та отримати бажану оцінку

5 лучших идей для двери в спальню с секретом