Оркестр Святослава Вакарчука

У діяльності політика та зірки шоу-бізнесу чимало спільного.

Очевидно, цього року Святославу Вакарчуку доведеться або знову повернутися до активного політичного життя, або гучно заявити про відсутність президентських амбіцій.

Сьогодні лідер «Океану Ельзи» — «кандидат надій» — відома людина, яку громадська думка часом наділяє не властивими їй якостями або такими, що поки що не проявилися у публічному житті. Кінцівка 2017 року пройшла під знаком активного перебування Святослава Вакарчука у різноманітних президентських рейтингах, хоча сам він не стверджував напевне про готовність реанімувати політичні амбіції.

Хоча Україна є парламентсько-президентською республікою, президентські перегони привертають чимало уваги, і наступні вибори глави держави не є виключенням. Та більше – на тлі зростання суспільно-активності та великої кількості громадян, що не визначилися з вибором. Вже зараз рекламується великий столичний концерт Вакарчука на День Незалежності у столиці, проте зробити його точкою відліку для президентської кампанії навряд чи можливо, визначитися лідеру «Океану Ельзи» доведеться раніше.

І – що виглядає очевидним – розпочати власне передвиборче турне з презентації своєї команди. Певен, що Святослав Вакарчук після навчання за океаном добре розуміє: какофонія не припустима не лише у музиці, але і в політиці. Музиканти часто завершують концерти, представляючи публіці членів своєї команди, політикам варто розпочинати з цього, адже саме склад «оркестру Вакарчука» буде тестом на реалістичність його політичних амбіцій.

Джерело

Похожие статьи

Верховный суд США разрешил городам запрещать лагеря бездомных на улицах

Студентські роботи без мук: як делегувати та отримати бажану оцінку

5 лучших идей для двери в спальню с секретом