ZIK поступово перетворюється на канал реваншистів

Але претендує на статус національного.

Власник телеканалу — Димінський Петро Петрович, який 18 серпня 2017 року біля села Ямельня Львівської області близько 15-ї години скоїв ДТП, в наслідок якого загинула 31-річна Наталія Тріла, невдовзі Димінський вилетів з України на приватному літаку до Швейцарії, уникаючи, як він гадає, відповідальності.

Мільйонер за звичкою був впевнений, що йому вдасться уникнути відповідальності раніше перевіреним шляхом «договорняків» з владою та правоохоронними органами, але прорахувався в епохах.

Зрозумівши, що відповідальності за смерть дівчини йому не уникнути в будь-якому разі, він, на мій погляд, пішов в наступ проти української влади, держави, використовуючи власний телеканал.

Сьогодні ефір цього телеканалу перетворився на ретранслятор російської пропаганди, адже було організовано пряме включення з «юристом Януковича» Андрієм Портновим, який з 2014 року переховується в Росії.

Прикра історія зі скандалом щодо зірваного ефіру з Медведчуком — була початком. Як ми бачимо.

Нардеп від БПП Ivan Vinnyk покинув студію телеканалу ZIK в знак протесту проти участі соратника колишнього президента Януковича Андрія Портнова напередодні в ефірі програми Hard talk Наталії Влащенко.

На четвертому році війни з Росією за свою Незалежність ми не можемо дозволити фактичної інформаційної інтервенції Росії та фсбшних шісток, тому я закликаю бойкотувати деструктивну редакційну політику цього телеканалу.

Джерело

Похожие статьи

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону