Окрім Тимошенко Нафтогаз не влаштовує Бойко

Що може їх об\’єднувати.

Звичайно, у штабі Тимошенко це пояснять чим завгодно, навіть збігом обставин, але через два дні після заяви Юлії Володимирівни про необхідність ліквідувати Нафтогаз, на українську компанію напав Юрій Бойко.

На Погоджувальній раді сьогодні він заявив: «Нафтогаз» керується незрозумілою наглядовою радою, де є іноземці. Це реальна загроза національній безпеці. Чинне керівництво «Нафтогазу» – на вихід».

Що може об\’єднувати екс-регіонала, який до початку війни не приховував своїх проросійських поглядів і ту, яку вивела із в\’язниці наша Революція гідності?

Відповідь на це питання можуть дати хіба справжні журналісти-розслідувачі, а не блогери. Я ж констатую лише майже синхронний напад двох політиків на Нафтогаз, якому російський Газпром уже боргує 2,6 млрд доларів. А за словами Юрія Вітренка у Нафтогазу є перспективи виграшу у Газпрому ще 12 млрд доларів.

У п\’ятницю була невдала спроба спростування від Юлії Тимошенко, яка запевнила, що і після ліквідації Нафтогазу Газпром поверне Україні свої борги. Однак, на думку спеціалістів – це маніпуляція.

Зокрема, комерційний директор Нафтогазу Юрій Вітренко попереджає:

«Оскільки мова йде про контрактні відносини між двома компаніями, Нафтогазом та Газпромом, то ліквідація Нафтогазу не дозволить Україні отримати ці гроші з Газпрому».

І наостанок спогад Віктора Балоги, який в інтерв\’ю УП підтвердив слова екс-президента, що Юлія Тимошенко пропонувала призначити послом до Москви Віктора Медведчука:

«У мене була за дорученням президента зустріч з паном Медведчуком і Тимошенко. На цій зустрічі також був пан Григорій Суркіс. Тому Ющенко сказав вам правду.»

Як кажуть, без коментарів, тільки факти для роздумів…

Джерело

Похожие статьи

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону