Международные эксперты завершили работы на месте крушения «Боинга»

Специалисты сегодня осматривали территорию возле поселка Петропавловка.

Голландские, австралийские и малайзийские эксперты завершили свою работу на месте крушения малайзийского Боинга-777. Об этом сообщает «Интерфакс-Украина» ссылаясь на сайт правительства Нидерландов.

«Они завершили работу во вторник, 5 августа и отправились обратно на свою базу в Соледар (Донецкая обл.)», — говорится в сообщении.

«На месте крушения Боинга в течение 6 часов работали 5 команд по 20 человек – австралийцы, голландцы и малазийцы. Цель их работы не изменилась – поиск останков погибших и личных вещей пассажиров самолета», — сообщает спикер специальной мониторинговой миссии ОБСЕ Майкла Боцюркива .

Эксперты осматривали территорию возле поселка Петропавловка, куда они не могли попасть 4 августа из-за угрозы их безопасности.

Читайте также: На месте крушения «Боинга» работают более 100 международных экспертов

Напомним, самолет Боинг-777 Malaysia Airlines, следовавший из Амстердама (Нидерланды) в Куала-Лумпур (Малайзия), был сбит 17 июля в Донецкой области. На борту находились 298 человек, все они погибли.

Источник: Интерфакс-Украина

Похожие статьи

В заботливых руках: комфортная перевозка больных по городу

Смартфоны в школах: новая волна запретов в США

Як уникнути проблем з законом при ліквідації ТОВ: Поради юриста

1 Comment

nikolay protas 05.08.2014 - 21:52

Всі біди українців почалися після влаштування за гроші США майдану. США поставили своїх холуїв правити Україною, для того, щоб посварити два братні народи. Американцям не шкода українців — нехай хоч всі один одного переб'ють, аби допомогли, позбавиться від конкурента Росії на геополітичній арені. США буде воювати з Росією до останнього українця. Мирне вирішення цього питання США не влаштовує, тому замісць мирних пропозицій Донбасу чути тільки мову ультиматумів. Всі ці Порошенко, Яценюк, Турчинов та інші зрадники України — маріонетки США, а не самостійні гравці. Ми знаходимося під окупацією США, тому й живемо так, як і інші країни, де побували в останні років двадцять США. Донбаським фронтом фактично командує американський генерал Кі Ренді Ален разом з військовими інструкторами із США. Тому, міністр оборони Валерій Галетей та інші наші генерали з таким же успіхом можуть бути замінені різними тітками, які торгують по пивних — вони теж вміють потягнути, що погано лежить і сказати, що там нічого не було. Так що будемо поставляти гарматне м'ясо в американську м'ясорубку, і свої кошти відривати від дітей — нехай процвітає США, та гасне Україна.. ..

Добавить комментарий