hronika.info
Общество

Швидко Гроші – онлайн-кредити

Швидко Гроші – онлайн-кредитиШвидко Гроші – організація, яка вийшла на фінансовий ринок України в 2012 році і вже встигла заробити безліч схвальних відгуків і привернути на свій бік велику кількість клієнтів, які не тільки самі отримують матеріальну допомогу в даній МФО, але й активно рекомендують її своїм рідним і близьким.

Із якими відсотками працює компанія “ШвидкоГроші”?

Процентні ставки – одна із найважливіших складових кредиту. Від їх розміру залежить те, як зміниться сума переплати по позиці. Треба зазначити, що в Швидко Гроші вона є доволі лояльною і становить лише 2%, які нараховуються щоденно. Дані умови не змінюються в залежності від того, перший це кредит, чи позичальник регулярно отримує фінансову допомогу в компанії. Проте це не означає, що із МФО не можливо зекономити. “ШвидкоГроші” завжди намагаються полегшити життя клієнтів і для цього організовують різні акції, пропонують отримати бонуси, індивідуальні знижки. Крім того, найбільш активні і креативні можуть прийняти участь у розіграшах і конкурсах і отримати за це якщо не знижку, то приємний заохочувальний подарунок.
Кому МФО може надати позику?

Усі мікрофінансові організації вирізняються лояльним ставленням до клієнтів. Тобто вони готові співпрацювати навіть із тими позичальниками, які навіть не звертаються до великих банків, чудово розуміючи, що їм там 100% відмовлять. Не є виключенням і Швидко Гроші. Ця фірма висуває доволі прості умови до клієнтів, відповідати яким неважко. Виглядають вони наступним чином:

• українське громадянство;
• проживання на території України на термін кредитування;
• вік від 18 до 60 років;
• доступ до інтернету, власний мобільний номер, оформлена на своє ім’я банківська картка, електронна пошта.

Жодних додаткових довідок, виписок та інших паперів, а також застави чи контактів поручителів компанія надавати не проситиме. Як і не ставитиме питань про цільове призначення позики.

Що треба робити, аби напевне отримати кредит?

Простота оформлення і отримання кредитів – ті особливості, що вирізняють мікрофінансові організації від традиційних великих банків. В Finpanda Швидко Гроші також діють прості правила. Від заповнення анкети до отримання грошей проходить не більше 30 хвилин, і в більшості випадків компанія відповідає позичальнику згодою. Проте інколи і в “ШвидкоГрошах” можна отримати відмову. Що робити, аби цього не відбулося?

1. В анкеті потрібно указувати чесні і правдиві дані про себе.
2. Заповнюючи заявку, варто бути максимально уважним, тому що перевіркою її буде займатися програмне забезпечення, яке є максимально справедливим, проте навіть друкарську помилку – як то пропущена літера, або випадково поміняні місцями склади – розцінить як спробу шахрайства.
3. Для Швидко Гроші буде плюсом, якщо ви заповните абсолютно всі поля в анкеті, навіть ті, на яких не має обов’язкових зірочок.
4. Ще один важливий нюанс – термін дії картки і баланс на ній. Останній має складати хоча б 1 гривню – ця сума необхідна для верифікації. Що ж до терміну дії, то він має бути довшим за термін дії ]кредитної угоди. В інакшому випадку МФО буде змушена надати негативну відповідь.

Які є способи розрахунку?

Ознака серйозності компанії – гарний сервіс, який допомагає спростити життя позичальника. Саме цьому Швидко Гроші не тільки просто дають кредити, але й дозволяють легко повертати борги. Основні способи розрахунку виглядають так:

• через банк (але є один нюанс: обираючи цей варіант, варто пам’ятати, що банк переводить кошти протягом декількох днів, тому наостанок лишати оплату у такий спосіб не варто – це абсолютно реально може призвести до прострочення);
• через термінали самообслуговування;
• в режимі онлайн через особистий кабінет.

Більше про основні особливості співпраці із Швидко Гроші можна дізнатися на сторінці сервісу Finpanda, де зібрана уся найважливіша інформація щодо кредитів, фінансових організаціях і продуктах, що вони пропонують.

Рекомендуем прочитать

Удобства для пассажиров с особыми потребностями на междугородных автобусах

Партнер

Трамп заработал на продаже Библий $300 000, но задолжал $100 млн

OSHU

Олимпийский дебют брейкинга: триумф и противоречия

OSHU