5 причин вибрати БМЗ-технологію будівництва зерносховища

Хороший врожай зернових ще не гарантує великого прибутку. Адже мало виростити культуру, потрібно також правильно її зберегти. Інакше продукція швидко втратить товарний вигляд, тому фермерам доведеться збувати її за заниженою ціною. Зерносховище допоможе вирішити питання зі зберіганням врожаю. Для його зведення все частіше використовується БМЗ-технологія, яка вигідно відрізняється від традиційних споруд з цегли та бетону.

Переваги зерносховищ із металоконструкцій і сендвіч-панелей

Приміщення для зберігання зернових культур повинно відповідати певним вимогам:

  • герметичність;

  • наявність вентиляції для підтримання оптимального для зернових мікроклімату;

  • продумане планування. У споруди повинні бути широкі коридори для вільного проїзду техніки.

БМЗ-зерносховища ідеально відповідають цим умовам. Крім того, вони мають ряд додаткових переваг:

  1. Оперативність зведення будівлі. Матеріали для майбутнього зерносховища привозять на будівельний майданчик уже готовими. Споруда складається по принципу великого конструктора.

  2. Простота монтажу. Для установки металевих елементів, у тому числі панелей, потрібно одна-дві бригади робітників. Уже через кілька тижнів БМЗ-сховище буде готове. При цьому ціна його зведення буде набагато нижчою, ніж конструкції з цегли або бетону.

  3. Всесезонність монтажу. Важлива перевага — відсутність «мокрих» робіт. Для фіксації окремих елементів використовуються болтові з’єднання. Завдяки цьому будівельні роботи можна виконувати у будь-яку пору року, за винятком періоду сильних морозів.

  4. Економія бюджету. БМЗ-будівлі не передбачають установки глибокого фундаменту. Облаштування основи — найбільш трудоємкий і вартісний процес у традиційному будівництві. Тоді як БМЗ-об’єкти потребують лише стовпчастої або свайної основи, зведення якої займає небагато часу та недорого коштує.

  5. Хороші експлуатаційні якості БМЗ-зерносховища (практичність, гігієнічність, довговічність, естетичність, екологічність).

Важливо! БМЗ-технологія дозволяє побудувати різноманітні об’єкти сільськогосподарського призначення, у тому числі зерносховище, елеватор або великий комплекс, оснащений ангарами для техніки.

Особливості процесу

Зведення споруд за БМЗ-технологією складається з кількох етапів:

  • проектування. При підготовці документів враховуються особливості ґрунту, площа майбутнього сховища, потреба у використанні додаткового обладнання, можливість розширення об’єкту;

  • формування документації. Затверджений проект містить параметри майбутньої конструкції, у тому числі її площу і характеристики сендвіч-панелей;

  • виготовлення. Створення окремих елементів будівлі здійснюється із урахуванням параметрів, передбачених технічною документацією. Тривалість цього етапу залежить від кількості та складності комплектуючих;

  • монтаж. Доставка елементів майбутньої споруди відбувається вантажними автомобілями. Спочатку монтується основа і підлога, на наступному етапі — каркас об’єкту. Далі проводиться установка сендвіч-панелей, дверей і вікон. Роботи також включають благоустрій території.

Цікаво! При необхідності модульну конструкцію можна змінити, у тому числі шляхом її розширення.

Чому варто замовити будівництво зерносховища в Корпорації «Промстан»

Завод спеціалізується на виготовленні матеріалів і займається зведенням швидкомонтованих будівель будь-якої площі та складності. Корпорація надає клієнтам повний спектр послуг, починаючи від розробки проекту і закінчуючи облаштуванням готових конструкцій кліматичною та іншою технікою. Завод самостійно виготовляє всі елементи майбутньої будівлі у відповідності з діючими стандартами та побажаннями клієнта. Серед переваг Корпорації — скорочені терміни зведення БМЗ-об’єктів та наявність власного транспорту, що гарантує оперативну доставку елементів на місце будівництва.

Джерело: сайт promstan.com.ua

Похожие статьи

Читання манги українською: новий формат для молодіжної літератури

Как отличить индукционную плиту от электрической

Джастин Тимберлейк признал вину в деле о вождении в нетрезвом виде