hronika.info
Общество

Як підвищити свої шанси на отримання онлайн кредиту

Повысить шанс на кредит

Онлайн-кредит — це зручний та швидкий спосіб отримання фінансової допомоги. Кожен клієнт може збільшити свої шанси на успішне затвердження кредиту, якщо виконає декілька простих рекомендацій.

Умови для отримання кредиту

Перевірка кредитного рейтингу

Кредитні історії та рейтинги є важливими у процесі оформлення онлайн-кредитів. Якщо кредитний рейтинг клієнта низький, його можна підвищити, зменшивши заборгованості або сплачуючи позики вчасно. МФО видають позики навіть клієнтам з неідеальною кредитною історією. 

Наявність роботи

Більшість онлайн-кредиторів перевіряють історію зайнятості позичальника, щоб переконатися у наявності роботи, джерела доходів. При оформленні заявки на позику онлайн, людина, яка має джерело прибутку, має високі шанси на отримання кредиту з автоматичним рішенням. Система перевіряє дані клієнта, після чого сума позики зараховується на банківський рахунок, вказаний в анкеті під час реєстрації на сайті мікрофінансової компанії. 

Необхідні документи

Мінімальний пакет документів для онлайн-кредитування — це паспорт та ІНН, а також номер банківського рахунку (номер картки банку), які потрібно вказати при оформленні кредитної заявки. Також в заявці обов’язково потрібно вказати адресу електронної пошти, надалі на неї будуть приходити листи з підтвердженням внесеного платежу або інформаційні повідомлення від МФО, наприклад, про повну сплату позики чи заборгованість. 

Відповідність вимогам кредитування

Перш за все, це вік та громадянство. Позичальником може бути людина у віці від 18 років, яка є громадянином України. Найвищі шанси на отримання позики будуть у тих позичальників, які працюють та мають гарну кредитну історію (ті, хто своєчасно виплачував свої позики). Заборонено вказувати в анкетах неправдиві або застарілі дані! 

Вибір кредитної компанії

Деякі онлайн-кредитори спеціалізуються на певних типах кредитів або мають різні вимоги для затвердження. Щоб відшукати оптимальний варіант, можна скористатися каталогом МФО. У каталозі представлені мікрофінансові компанії, які видають позики під 0%, кредитують пенсіонерів, клієнтів з поганою кредитною історією та студентів. 

Разом з перевагами, які дає клієнту онлайн-кредитування, існують і певні правила, яких необхідно дотримуватися. Наприклад, сплачувати позику потрібно без затримок, не відкладаючи виплату на останній день. Затримки у платежах погіршують кредитний рейтинг та призводять до нарахування додаткових відсотків. Прочитайте більше про переваги та небезпеки онлайн-кредитів, щоб володіти повною інформацією і максимально вигідно оформити займ.

Рекомендуем прочитать

Отмена церемонии вручения дипломов в Университете Южной Калифорнии

OSHU

Аризона отменяет 160-летний запрет на аборты

OSHU

Скандал вокруг первого в Южной Корее секс-фестиваля

OSHU