День Захисту Дітей: бізнесмен Рустам Джамбулатов привітав маленьких “Бахмутян”

День Захисту Дітей – це ще одне нагадування, що ми маємо підтримувати та виховувати дітей в любові кожного дня! Адже кожен з них заслуговує на щасливе дитинство…

Одним з таких “місць підтримки” є центр ВПО Бахмутської громади “Бахмутян”, який підтримує більше 8000 родин. За допомогою небайдужих людей, вони влаштували розважальний день для дітей — “Дитячий пікнік маленьких Бахмутян”.

Головним меценатом заходу став столичний бізнесмен – Рустам Джамбулатов.

Він вже не вперше підтримує центр “Бахмутян” і вважає, що такі дії – більше, ніж про благодійність.

“Я, як батько, вважаю, що захищати дітей і дарувати їм радість – наш батьківський і людський обов’язок. Тим паче під час війни, ми маємо вдвічі більше дбати про їх емоційний і фізичний стан”, — поділився своїми думками Рустам Джамбулатов.

В програмі заходу було: безліч цікавих завдань, конкурсів, квестів, веселих ігор, майстер-класів, а також – чудові подарунки та смаколики!

Голова центру “Бахмутян” висловила окрему вдячність Рустаму Джамбулатову за солодкі пакунки для кожної дитини та щиро подякувала за постійну підтримку центру.

“Діти – це головний фундамент нашого майбутнього. Чим більше гарного ми вкладатимемо в них зараз, тим краще буде світ, в якому ми житимемо потім”, – підсумував бізнесмен.

Похожие статьи

Секреты выгодной покупки обручальных колец в Одессе

Принц Гарри продолжает борьбу за свою безопасность в Великобритании

Как порадовать любимого человека на расстоянии