Від знайомств до просування товарів: що варто знати про візитки та їх види?

Будь-який спеціаліст, який хоче, аби про нього дізнались, повинен мати при собі візитні картки, які можна давати знайомим і незнайомим людям, щоб вони за необхідності до нього звертались. На них міститься інформація про власника, його контактні дані, а також вказано, які послуги він пропонує.

Сьогодні візитки – зручний інструмент у сфері реклами та маркетингу, а у XV столітті вони були потрібні для знайомства людей між собою. Тоді це були маленькі шматочки паперу, на яких власники вказували своє ім’я та прізвище, а іноді й адресу. З рекламною метою їх почали друкувати лише через 4 століття, і продовжують це робити до сучасних днів. 

Якщо для вас теж актуальне замовлення візиток, бо ви хочете щось або когось прорекламувати (наприклад, себе і свої послуги), потрібно йти до професіоналів у сфері поліграфії. А знайдете ви їх у типографії Spectra, куди можна звернутись за послугами онлайн, по телефону або прийти в офіс, якщо ви живете у Києві.

Які різновиди візитних карток існують?

Здавалось би, які відмінності між візитками можуть бути, окрім дизайну, але за призначенням та змістом їх розділяють на такі види:

  1. Особисті. Тут вказують лише особисті дані власника – ім’я, прізвище, контактний телефон, адреси сторінок у соцмережах;
  2. Корпоративні. Містять інформацію про компанію і зазвичай виготовлені у її фірмовому стилі;
  3. Ділові. Нерідко ними користуються власники інтернет-ресурсів. На таких візитках вказують логотип онлайн-магазину, його адресу в інтернеті (це може бути сайт, додаток або сторінка у соцмережі). Також зручно, якщо там є QR-код, за яким можна швидше перейти на ресурс.

Візитні картки можна використовувати і для нагадування клієнтам про певні події, наприклад, вказувати на них дату й час прийому у лікаря. У таких випадках там міститься ще й інформація про установу – адреса, контактні телефони тощо.

Що варто враховувати, замовляючи друк візиток у типографії Spectra?

Коли будете замовляти візитні картки, зверніть увагу на такі пункти:

  • розмір у міліметрах – 90х50, 85х55, 50х50 (вибирати потрібно те, що більше подобається і буде зручніше у користуванні);
  • кількість, якість та актуальність інформації (додавши QR-код ви продемонструєте свою сучасність);
  • вид друку (повноколірний або чорно-білий).

Залежно від кількості даних, які потрібно розмістити на візитці, вибирають друк одно або двосторонній.

Замовляйте друк візитних карток маленькими або великими тиражами у типографії і насолоджуйтесь якісною поліграфією українського виробництва. 

Похожие статьи

Джастин Тимберлейк признал вину в деле о вождении в нетрезвом виде

Роликовые коньки для детей: польза или вред. Исследование 2024

Знаменитый портрет Черчилля: путешествие украденной фотографии