hronika.info
Технологии

Кухонні комбайни від Bosch: ефективні помічники в приготуванні їжі

Приготування їжі може займати дуже багато часу та сил. Проте, у сучасному світі все змінилося, адже за допомогою техніки всі найбільш складні і неприємні процеси можна довірити техніці. Добре себе зарекомендували кухонні комбайни Bosch, які з легкістю справляються з нарізкою, подрібненням овочем, змішуванням та збиванням тіста. А отже, можна не витрачати час на всі ці суто технічні процеси і зосередити увагу власне на мистецтві кулінарії.

Як вибрати кухонну машину

Асортимент доволі великий, тож вибір може бути непростим. Він залежить від потреб, найбільш важливих функцій та інших деталей. Перш за все, варто врахувати продуктивність комбайну. Вона залежить від того, скільки продуктів машина може обробити за годину.

Bosch пропонує на виріб комбайни такої потужності:

  • До 800 Вт – виконує функції міксеру для інгредієнтів невисокої щільності;
  • 800-1000 Вт – достатньо для домашнього використання;
  • Понад 1000 Вт – агрегат, який підійде для великої родини чи професійної кухні в кафе чи ресторані.
Кухонні комбайни від Bosch: ефективні помічники в приготуванні їжі

Ще один важливий критерій – об’єм чаші комбайну.  В асортименті можна знайти чаші від 2 до 5,5 літрів. Знову ж, варто враховувати, на скільки людей планується готувати. Чаші можуть бути металевими або пластикові. Звісно перший варіант більш довговічний. Та й пластикові чаші виконані з харчового, міцного пластику, які служитимуть не один рік. Проте, подрібнення міцних інгредієнтів (такі як лід чи горіхи) краще довірити комбайну з металевою чашею.

Потенціал кухонної машини також залежить від його комплектації. Bosch створюють комбайни, які оснащені великою кількістю аксесуарів та насадок. Таким чином, клієнти отримують одразу кілька приладів в одному. Так, можна підібрати машину з такими насадками:

  • Вінчик для збивання яєць, вершків;
  • Вінчик для рідкого тіста;
  • Гак для замішування тіста;
  • Блендер;
  • Насадка для виготовлення фаршу;
  • Кришка для перешкоджання розбризкуванню;
  • Терка;
  • Машина для шинкування та нарізання кубиками.
Кухонні комбайни від Bosch: ефективні помічники в приготуванні їжі

Чому варто обрати Bosch

Завдяки такому домашньому помічнику можна звільнити кухню від великої кількості інших приладів, які займають чимало місця. Міксер, м’ясорубка, блендер, терка… це лише невеликий «арсенал» кожної хазяйки. І замінити його можна одним кухонним комбайном від Bosch!

 Завдяки різноманіттю аксесуарів техніка звільнить чимало часу і дозволить вдатися до цікавих кулінарних експериментів. Все продумано таким чином, щоб весь процес приготування був зрозумілим та логічним. Велику увагу приділено питанню безпеки. Техніка оснащена датчиками перегріву, стопорними механізмами, таймером і т.д. Не варто боятися і перебоїв в електропостачанні. Додавати інгредієнти можна, не зупиняючи пристрій.

Німецький бренд Bosch вже давно здобув любов та повагу власників побутової техніки. Продукція цього бренду стала популярною завдяки ергономічному, стильному дизайну, довговічності, надсучасними характеристиками та гарантії до 10 років!

Рекомендуем прочитать

Триумфальное возвращение экипажа SpaceX Polaris Dawn

OSHU

Умные очки нового поколения с ИИ сулят революцию в сегменте

OSHU

Исторический момент: первый частный выход в открытый космос

OSHU