hronika.info
Виктор Уколов
Все статьи автора
Мнения

Витримку Авакова треба цінити

Я б ці списки опублікував.

Намір САП допитати Арсена Авакова у зв\’язку з новими листами чорної бухгалтерії ПР виглядає недостатньо вмотивованим. Адже в такому разі Назар Холодницький мав би допитати і Сергія Лещенка, який також передав не всю інформацію.

Роздратування, або будь-які інші емоції не повинні заважати Холодницькому, як антикорупційному прокурору, тверезо оцінювати факти. Логічно було б подякувати міністрові МВС Авакову, як і нардепу Лещенку за надану інформацію і використати її для боротьби з політичною корупцією.

Звинувачення, що Аваков нібито використовує листи чорної бухгалтерії у боротьбі з Опозиційним блоком виглядають дивно, адже міністр МВС не називає прізвищ, а правову оцінку даватиме не він, а НАБУ.

Якби хтось хотів використати ці розписки у політичній боротьбі, то вийшов би на прес-конференції і почав дискредитаційну кампанію в ЗМІ за конкретними прізвищами політиків, вимагаючи від них публічну реакцію.

Як політик, що все життя був в опозиції до режиму Януковича, на місці Авакова я мав би величезну спокусу опублікувати списки тих героїв, які отримували гроші ПР. Цінуйте його витримку…

Сподіваюсь на швидке і об\’єктивне розслідування НАБУ.

Джерело

Рекомендуем прочитать

Ледниковые периоды на Земле: сколько их было и смогут ли люди пережить грядущие

Георгий Юрьев

Ученые выяснили, почему люди зевают: это имело важное значение для наших предков

Георгий Юрьев

Украина рискует остаться без бензина: как исправить ситуацию

Анна Мартынова