hronika.info
Общество

Зроби свою осінь смачною разом з Ласункою!

Морозиво Ласунка

Як можна перетворити простий та добре знайомий десерт на справжній солодкий шедевр? Відповідь на це питання точно знає один з найбільших виробників морозива в Україні – компанія «Ласунка»!

Адже цього сезону серед асортименту виняткової преміальної лінійки «Banket DELUXE» з’явились два нових десерти, головна родзинка яких – справжній шоколад із самої Бельгії.

Морозиво з двома надзвичайними смаками у баночці, вагою 300 г – чудовий варіант, коли хочеться ще більше та ще смачніше:

«Banket DELUXE» ванільне з вишнею

Усім поціновувачам класичних смакових поєднань присвячується! Ніжне ванільне морозиво, доповнене щедрою краплею вишневого джему з великою кількістю шматочків соковитої вишні – дійсно класика серед прохолодних десертів. Та справжня солодка несподіванка – це темний бельгійський шоколад, що повністю огортає смачне поєднання морозива та джему. Запевняємо, скуштувавши лише раз – цей десерт стане одним з ваших улюблених.  

 «Banket DELUXE» шоколадне з кремом

Десерт для усіх прихильників шоколадного смаку! Ароматне шоколадне морозиво, що ховає всередині ніжний кремовий соус – просто знахідка для справжніх фанатів солодкого. А натуральний білий бельгійський шоколад став тим самим смаком, що зробив десерт довершеним та дійсно вишуканим!

Завдяки неймовірним холодним десертам компанії «Ласунка», тепер дуже просто купити морозиво, що гарантовано вразить смаком та запам’ятається з першого шматочка.  

«Banket DELUXE» з бельгійським шоколадом – насолода смаком, перед яким важко встояти!

Рекомендуем прочитать

4-долларовый чек Стива Джобса ушёл с молотка за $250 000

OSHU

Найпопулярніші ляльки Лол в інтернет-магазині Чудо-Острів

Партнер

Папа наносит удар по консерватизму: Рэймонд Бёрк в опале

OSHU