hronika.info
Видеоновости

На Софиевской площади прихожане УПЦ МП пели «Боже, царя храни». Видео

На Софиевской площади прихожане УПЦ МП пели "Боже, царя храни". ВидеоЭто собрание происходит неподалеку от здания СБУ.

В субботу, 17 июля, в Киеве возле Софии Киевской собрались верующие Московского Патриархата. Они выкрикивают «Пусть воскреснет вторая Россия!» и поют «Боже, царя храни!», держа в руках изображения и иконы Николая II.

Об этом на своей странице в Facebook сообщил священник УПЦ КП Иван Сидор, передает Хроника.инфо со ссылкой на ТСН.

«На востоке гибнут наши братья украинцы, а на Софийской площади, в самом что не есть центре Киева, восклицают и поют про Рассею-матушку и царя батюшку, и про Украину — «вторую Россию»», — комментирует священник.

Читайте также: На Волыни разгорелся скандал вокруг священника Московского патриархата

Это собрание происходит неподалеку от здания СБУ.

Рекомендуем прочитать

Хроники ада: о жизни в Мариуполе сняли документальный фильм. Видео

Анна Мартынова

Джонсон и Зеленский выступили перед Верховной Радой. Видео

Анна Мартынова

В Подмосковье загорелся склад: площадь пожара составила 34 тысячи кв.м. Видео

Анна Мартынова

2 комментария

Иван 17.07.2016 в 18:50

Когда же закроют эту секту???

Ответить
Oleg Krupski 17.07.2016 в 20:57

Московського Патріархату не було у Великому Князівстві Литовському (Україна+Білорусь+Литва), а після окупації його Російською імперією московські попи використовувалися жандармами для укріплення окупаційного режиму, росифікації, доносів зі Сповіді та придушення 3-х повстань: Тадеуша Костюшко, 1830-х й 1860-х років. РПЦ є політично окупаційною структурою Кремля. — Хресний хід РПЦ МП (УПЦ МП) нині є передсмертною агонією РПЦ МП в Україні. Бо парламент України звернувся до Константинопільського Патріярха видати Томос українському Православію (УПЦ КП+УАПЦ), що може призвести канонічно правомірний перехід з РПЦ МП (УПЦ МП) пастви в Київський Патріархат, втрату впливу РПЦ в Україні з-за зменшення й ліквідації її існування, встановлення історичної справедливості після корупційної схеми Московії: неканонічного придбання московитами через хабар Томоса для права існування Московської Патріархії (з-за чого константинопільський патріарх Діонісій був покараний — за участь у симонії). Вселенський собор у 2016 р. звинуватив РПЦ МП у єресі етнофілетизму. З-за війни РФ проти України патріарху РПЦ МП заборонений був приїзд в Україну. Висновок: так званий "хресний хід" це остання спроба театрального прикриття релігією політичних цілей Кремля в Україні! Після фактів участі РПЦ МП в окупації Криму+Донбасу (зареєстрованої в МінЮсті України) слід очікувати "троянського коня" в Києві під прикриттям релігії з ширмою "хресний хід РПЦ МП". Необхідна хірургічна (оперативна) нейтралізація в цьому акторському "хресному ході" провокаторів, учасників ДНР+ЛНР, агентури ФСБ і т.п.. Щоби змусити цей так званий "хресний хід" РПЦ МП бути в рамках юридично релігійної організації (демонстрація церковного живопису ними в руках, пісноспіву церковного їх писками); не дати їм перевести демонстрацію в політично-терористичну акцію. Враховуючи взрощування в РПЦ МП істерично-юродивого характеру серед їх прихожан психопатів та шизофреників слід приготувати й реакцію психіатрів та психотерапевтів. Активне ядро цієї демонстрації — обов'язок СБУ; а залишені істерички та психопати без цього ядра змушені будуть тільки слідкувати за співами попів. Котрих не трудно ідентифікувати й змусити триматися в межах правового поля України. — До того ж пацифікація (заклики до миру) лунають не в хресній ході РПЦ МП до Москви, а — до Києва, точнісінько як вимага ЗМІ РФ… Заклики до миру внутрі Рос.імперії під час Першої світової війни та "хресна хода" комуністів в Пломбованому вагоні в столицю Рос.імперії Петербург закінчилися розвалом рос.держави. Таких прикладів політ.технологій багато в історії. — А після проголошення Незалежності України спецслужба Росії накинула проект секти "Біле братство", це аналог під час війни РФ проти України використання РПЦ МП.

Ответить

Комментарии закрыты.

Оставить комментарий

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.