hronika.info
Медицина

Імпотенція не вирок: як позбутися проблеми?

Кожен чоловік боїться отримати діагноз «імпотенція». Проблема погіршує якість життя та негативно позначається на емоційному стані. Сучасна медицина дозволяє використовувати різні підходи для лікування проблеми. Чим раніше ви звернетеся до лікаря, тим більша ймовірність відновлення статевої функції. Лікування імпотенції в https://urosvit.com/impotentsiya/ проводиться з використанням перевірених методів.

Причини порушення потенції

У Urosvit ви можете отримати кваліфіковане лікування, але потрібно розібратися в чому виникає проблема. Є думка про те, що з еректильною дисфункцією можуть зіткнутися чоловіки віком від 50 років, але це не так. Є фактори, які можуть призвести до захворювання навіть у молодому віці:

  • Органічні – проблема спричинена фізіологічними патологіями. Органи та системи, які підтримують ерекцію, неправильно виконують свої завдання. Наприклад, це може бути: проблема з судинами, гормональний розлад;
  • Психогенні чи функціональні. Проблема виникає після невдалої близькості, що призвело до психологічної проблеми;

Призначити лікування може лікар після проведення огляду.

Діагностика та лікування: чи вийде позбутися захворювання?

Імпотенція лякає будь-якого чоловіка, але за статистикою, у країні захворювання мають кілька мільйонів чоловіків. Але раніше цей діагноз ставили всім, хто мав скарги на зниження ерекції. Сучасна медицина дозволила правильно позначати порушення статевої функції, називаючи її «еректильною дисфункцією». Імпотенція – це кінцева стадія всіх проблем, але з нею можна боротися, якщо звернутися до фахівців. Для діагностики проблеми достатньо відвідати консультацію лікаря, який проведе огляд. При необхідності можуть призначатися: УЗД, лабораторні аналізи. Також проводиться психологічний тест, щоб визначити емоційний стан. На основі отриманих результатів лікар визначає вид дисфункції: психогенна або органічна.

Тактика лікування залежить від типу патології. При психогенному виді лікування буде простіше, ніж при органічному. Як рекомендації, пацієнту пропонують:

  • Дотримуватися розпорядку дня;
  • Правильно харчуватися;
  • Проходити психотерапевтичне лікування, що відновлює емоційний стан;

При органічному виді еректильної дисфункції все буде складніше. Лікар може рекомендувати:

  • Медикаментозні препарати;
  • Прийом гормонів;
  • Лікування хронічних захворювань;
  • Фізіотерапію;

Лікування відрізнятиметься у кожному випадку, тому при виникненні проблеми потрібно звернутися до лікаря. Сучасні методи лікування дозволяють боротися з проблемою на різних стадіях її розвитку. Чим раніше ви звернетеся до лікаря, тим легше буде позбавитися захворювання.

Рекомендуем прочитать

Болезнь Зомби-оленей: риск для человека?

OSHU

В США эпидемия кори

OSHU

Лечение рака груди без операции: заморозка опухоли

OSHU