hronika.info
Денис Казанский
Все статьи автора
Мнения

Росія використовує у Криму та на Донбасі одних і тих провокаторів

Коли треба дестабілізувати якусь країну.

Яскравий приклад — Братислав Живкович. Сербський націоналіст-четник, який спочатку брав участь у захопленні Криму, потім воював за бойовиків ЛДНР, а після цього брав участь у спробі державного перевороту у Чорногорії, в організації якого офійційно звинуватили Росію.

У 2017 році Живкович шпигував у Румунії, де збирав інформацію про місцеву базу НАТО. За це його вислали з країни та заборонили йому в\’їзд на 15 років. Зараз він знаходиться у Болгарії, де підтримує зв\’язок з місцевою ультраправою проросійською партією «Атака».Невідомо, що він готує зараз там. Можливо теж якісь напад чи переворот.

Цікаво чи подавала Україна запит щодо Живковича у Інтерпол? Чому, людина, яка вбивала українців на Донбасі та брала участь в окупації Криму, вільно перебуває у країні ЄС? Нам відмовилися його видавати, чи просто ніхто навіть не намагався домогтися його видачи?

Як би там не було, європейцям не варто було б ігнорувати таких персонажів. Адже приклад Чорногорії доводить, що вони не обмежуються вбивствами в «якійсь далекій Україні». Живкович — загроза миру на Балканах. Варто задуматися про це, поки не пізно.

Джерело

Рекомендуем прочитать

Верховный суд США разрешил городам запрещать лагеря бездомных на улицах

OSHU

Студентські роботи без мук: як делегувати та отримати бажану оцінку

OSHU

5 лучших идей для двери в спальню с секретом

OSHU