hronika.info
Общество

Як вибрати якісний корм для кота?

якісний корм для кота

Якісний повнораціонний корм для кішки — це досить широке поняття, оскільки кожен домашній улюбленець унікальний. Потреби тварин не тільки відрізняються на різних етапах життя, але ще й сильно залежать від особливостей породи, а також індивідуальних характеристик організму. Саме тому, щоб вибрати оптимальне харчування, потрібно врахувати багато різноманітних факторів.

Cat Chow — це чудовий натуральний корм, що виробляється компанією Purina. Він був розроблений з думкою про ваших улюбленців таким чином, щоб організм тварини отримував потрібні поживні речовини для здорового розвитку.

Критерії вибору якісного корму

Щоб вибрати правильний апетитний корм, потрібно звернути увагу на декілька важливих аспектів. До них відносяться:

  1. Вік тварини.
  2. Індивідуальні потреби кота.
  3. Формат харчування (сухий чи вологий корм).

Якщо говорити про вік, то у перші місяці життя кіт потребує велику кількість різноманітних мінералів і вітамінів, які стануть основою для формування кісток і м’язів. Також окремі продукти харчування сильно впливають на імунітет тварини.

Коли кіт вступає у зрілість, його потреби змінюються. Поведінка тварини стає спокійнішою, а організм вже не потребує чималих ресурсів для розвитку. У такому віці корм стає менш калорійним. Коли тварина вступає у літній період життя (старше 8 років), то вона починає потребувати ще менше калорій. В іншому разі можливе ожиріння, від якого формуються додаткові ускладнення.

Організм кожного улюбленця відрізняється, тому часто важливо підібрати корм, який буде враховувати подібні ознаки. Якісний корм враховує такі індивідуальні потреби котів як:

  • наявність алергічної реакції;
  • проведення процедури стерилізації або кастрації;
  • наявність патологій з сечовидільною системою;
  • наявність чутливого травлення;
  • швидке формування у шлунку грудочок шерсті (корми для котів із довгою шерстю).

Переваги корму Cat Chow

Cat Chow для кішки — це чудовий і популярний варіант харчування, у якого є прихильники по всьому світу. І це не просто так, адже фахівці компанії Пуріна наділили продукт кількома важливими перевагами:

  • Абсолютна натуральність складу — у списку інгредієнтів ви не знайдете консервантів і барвників.
  • Велика кількість вітамінів і мінералів, які додатково зміцнюють організм тварини.
  • Широкий асортимент кормів — кожен господар зможе підібрати оптимальний варіант корму для власного домашнього улюбленця.
  • Наявність комплексу Naturium — він містить додаткові мікроелементи та пробіотики для нормалізації травлення.

Якщо ви бажаєте домашньому улюбленцю найкращого, то Cat Chow стане чудовим вибором, що зробить чотирилапого друга ситим та щасливим.

Рекомендуем прочитать

Гараж: надёжное место для вашего автомобиля и ваших увлечений

Партнер

Владислав Соловьев: богатейшие семейные кланы из списка Форбс — сохранить и приумножить

Партнер

Інтимні товари: подаруйте собі незабутні враження

Партнер