hronika.info
Общество

Психологічна підтримка онлайн: ефективність та переваги формату

Психологічна підтримка

Зараз будь-яку проблему дуже легко вирішити у форматі онлайн. Турбота про своє ментальне здоров’я не є виключенням, адже завдяки розвитку цифрових технологій можна отримувати консультації психотерапевта, навіть якщо вас розділяють сотні кілометрів.

Якщо вам необхідна психологічна підтримка онлайн, зверніться до фахівців платформи pleso — тут зібрано більше сотні професіоналів, що постійно підвищують свій рівень та кваліфікацію. Всю необхідну інформацію про конкретного психотерапевта (дипломи, сертифікати, досвід роботи тощо) можна знайти на персональних сторінках. Платформа pleso пропонує широкий вибір методів терапії та гарантує повну конфіденційність. Щоб отримати психологічну допомогу, знадобиться лише Zoom.

Ефективність психологічної підтримки онлайн

Помилкою буде вважати, що ефективність терапії буде високою лише у форматі стандартної зустрічі. Комусь здається, що сеанси обов’язково повинні проходити в кабінеті психотерапевта, адже там можливо створити особливу атмосферу, що буде розслабляти та спонукати до розмови, дасть змогу забути на деякий час про переживання та побутові проблеми. Але прихильники онлайн-формату вже встигли переконатися, що спокійно налаштуватися на бесіду можна і вдома. Адже відкритися значно легше, коли тебе оточує звична побутова обстановка.

Переваги психологічної підтримки онлайн

До переваг отримання онлайн-консультацій психотерапевта належать:

  • доступність;
  • економія часу;
  • анонімність і конфіденційність.

Для онлайн-терапії не важливі географічні кордони, ви можете перебувати у будь-якій країні. Якщо ви поїхали на відпочинок чи у відрядження, вам не доведеться переривати взаємодію з психотерапевтом, адже можна призначити онлайн-сеанс на зручний час.

Якщо ви живете в режимі нон-стоп, то онлайн-терапія — це справжній порятунок, що збереже ваш дорогоцінний ресурс. Тепер не потрібно витрачати час, щоб дістатися офісу фахівця — проводити сеанс можна вдома або у будь-якому іншому місці.

У більшості людей є страх особисто розповідати про проблеми. Під час онлайн-терапії можна не називати своє ім’я та не вмикати відеозв’язок. Платформа pleso гарантує, що вся інформація, отримана під час сеансів, є конфіденційною.

Отримання психологічної допомоги в онлайн-режимі — це дуже зручно, адже тепер ви можете піклуватися про своє ментальне здоров’я у будь-якому місці.

Рекомендуем прочитать

КазМунайГаз договорился с Del Mar Energy Inc. о проведении геологических исследований

Партнер

Снижение нелегальной миграции на южной границе США: пять месяцев подряд

OSHU

Кухни с фурнитурой Blum под заказ искусство эргономики и стиля

Партнер